Review Articulate 360

0
14

Acum o săptămână, mi-am propus să aflu amănunte despre fenomenul Articulate 360. De ce se face atâta vâlvă în social media, de ce atâta spam în Inbox??? Drept care, după o scurtă informare, mi-am instalat versiunea gratuită, valabilă timp de 1 lună de zile.

La câteva secunde după instalare, am primit un mesaj de bun-venit de la echipa Articulate 360, care mă anunța cât sunt de norocoasă pentru că de-acum înainte am la dispoziție “tot ce îmi trebuie pentru fiecare aspect al dezvoltării unui curs”:

articulate_email_intro

Până seara, cu toată diferența de fus orar de 7 ore, un agent de vânzări din New York mi-a trimis un mesaj:articulate_sales

 

Deci, au început prin a fi foarte atenți cu potențialii clienți.

Ca să înțeleg mai bine despre ce e vorba, am urmat sfatul agentului și am început să parcurg tutorialele de familiarizare cu noile aplicații din pachetul Articulate 360. Vă voi povesti în scurt timp și care a fost experiența mea cu aceste tutoriale.

În primul rând, am aflat că Articulate a introdus un nou model de business. Astfel, dacă până acum se putea cumpăra o licență perpetuă pentru Articulate Storyline 2 cu ∼ 1400 euro, de-acum încolo se poate achiziționa o licență anuală cu 1000 euro, în care este inclus un pachet de aplicații lansate sub numele de  Articulate 360. Iată detaliile noii oferte:

articulate_price

Acum să vedem exact ce e, de fapt, mult așteptatul Articulate 360 și cu ce diferă față de versiunea anterioară.

Imediat după instalare, se deschide automat o fereastră care listează cele 9 aplicații din pachet grupate în funcție de modul de accesare, astfel: aplicații pentru desktop (Storyline 360, Studio 360, Replay 360 și Peek), aplicații web (Rise, Articulate Review, Content Library și Articulate Live) și aplicația Preso pentru ipad-uri.

Mai jos am sumarizat caracteristicile fiecărei aplicații în parte:

articol_1Întrebarea firească este dacă pachetul Articulate 360 aduce ceva semnificativ în plus față de versiunile anterioare. Din descrierea amănunțită oferită de producători, senzația mea este că toate îmbunătățirile din acest pachet se concentrează – cum era de așteptat – tot în versiunea nouă de Storyline. Adică, pachetul Articulate 360 presupune, de fapt, o licență pentru Storyline care trebuie reînnoită anual, față de licența perpetuă din anii anteriori.

Deci, în esență, doar o licență mai scumpă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.