Catalog seria de jocuri educaționale „Magia iernii” – lansare pe Dacobots

0
5
winter_ro

 

Catalog pentru cele 23 jocuri elearning lansate pe dacobots.com.

Seria „Magia Iernii”.

Sunt  jocuri pentru cei cu varsta intre 3 și 7 ani.

Prin acestea veți descoperi vraja sărbătorilor de iarnă și, în același timp, vă veți lărgi orizontul minții și al cunoștințelor.

Printre altele, veți rezolva puzzle-uri cu tematică de iarnă, veți construi jucării, podoabe pentru bradul de Crăciun și măști pentru petreceri, veți asocia cifre, modele, culori și forme, veți exersa despărțirea în silabe, veți afla despre obiceiurile animalelor de la Polul Nord sau veți observa dansul fulgilor de nea.

 

Văzduhul înghețat

În acest joc, provocarea voastră va fi să identificați corect cifrele de la 1 la 5 și să le asociați cu semnele grafice corespunzătoare.

sci_k_22_vazduhul_inghetat

Cuvinte opuse

În acest joc, va trebui să asociați cuvinte cu înțelesuri opuse.

sci_k_23_cuvinte_opuse

Când se întâmplă?

Pentru completarea tablourilor din acest joc, va trebui să recunoașteți elemente specifice fiecărui anotimp, toamna și iarna.

sci_k_24_cand_se_intampla

Întreceri sportive

Ca să rezolvați aceste puzzle-uri, va trebui să recunoașteți caracteristicile sporturilor de iarnă.

sci_k_25_intreceri_sportive

Cum ne îmbrăcăm

Ca să jucați acest joc, va trebui să recunoașteți elementele componente ale costumelor folosite pentru principalele sporturi de iarnă și anume: schi, hochei și săniuș.

sci_k_26_cum_ne_imbracam

Oameni de zăpadă

În acest joc de atenție, va trebui să ții minte al câtulea om de zăpadă a dispărut.

sci_k_27_oameni_de_zapada

Să împodobim bradul

Acum ai ocazia să împodobești bradul de Crăciun. Tot ce trebuie să faci este să aranjezi globurile în brad după numărul, forma și culoarea lor.

sci_k_28_sa_impodobim_bradul

Cadouri de la Moșul

Ghici ghicitoarea mea: dacă dezlegi ghicitorile, vei putea să descarci cadourile din sacul Moșului

sci_k_29_cadouri_de_la_mosul

Felicitări de iarnă

La acest joc de creație, vei putea să alegi elementele decorative potrivite și să asamblezi o felicitare de iarnă.

sci_k_30_felicitari_de_iarna

Domino de iarnă

Te pricepi la domino? Dacă da, atunci jocul acesta îți va place foarte mult! Tot ce ai de făcut este să potrivești corect piesele de domino cu simboluri de iarnă.

sci_k_31_domino_de_iarna

Dansul fulgilor de nea

Ca să înțelegi mai bine semnificația cifrelor, acest joc te provoacă să asociezi numerele cu imaginile pe care le reprezintă.

sci_k_32_dansul_fulgilor_de_nea

De ce ninge?

Acest joc educativ te va ajuta să descoperi modul în care stropii de apă se transformă în fulgi de zăpadă.

sci_k_33_de_ce_ninge

Să construim jucării

Dacă îți plac jocurile de asamblare, atunci acest joc va fi pe gustul tău pentru că va trebui să alegi părțile potrivite pentru a construi o jucărie după modelul arătat.

sci_k_34_sa_construim_jucarii

Perechea potrivită

În acest joc de atenție, va trebui să diferențiezi între tipuri de încălțăminte distincte și să găsești perechea potrivită pentru fiecare ghetuță.

sci_k_35_perechea_potrivita

Jocul umbrelor

În acest joc vei putea să-ți exersezi spiritul de observație prin potrivirea formelor si contururilor, totul prezentat într-un decor magic de Crăciun.

sci_k_36_jocul_umbrelor

Drumul spre Laponia

Pe timp de iarnă, drumul e presărat cu pericole și uneori puii se pierd de mamele lor. În acest joc, vei învăța cum arată puii animalelor polare și îi vei ajuta să se reunească cu mamele lor.

sci_k_37_drumul_spre_laponia

Alege și potrivește

Viața la Polul Nord este doar pentru animalele puternice și bine adaptate la frig. În acest joc, vei descoperi modul de viață și de adaptare ale animalelor de la poli.

sci_k_38_alege_si_potriveste

Sub o mantie albă

Acest joc de strategie te provoacă să rezolvi sarcini cu dificultate crescândă și te ajută să-ți dezvolți abilitățile care țin de orientarea în spațiu

sci_k_39_sub_o_mantie_alba

Masca pentru Anul Nou

Printre obiceiurile de Anul Nou se numără și uratul cu măști tradiționale. Acest joc îți dă ocazia să-ți construiești singur masca de Anul Nou.

sci_k_40_masca_pentru_anul_nou

Podoabe de Sărbători

Dacă vrei să faci ornamente pentru sărbători, acest joc te va ajuta să identifici diferite forme și culori și să formezi o secvență de elemente după modelul dat.

sci_k_41_podoabe_de_sarbatori

La colindat

Poți să pleci la colindat, dar nu înainte de a exersa diferența între conceptele de „mai mic” și „mai mare” sau de a identifica secvențe de cifre învecinate de la 1 la 9.

sci_k_42_-la_colindat

Românașii

În acest joc, ai o trăistuță plină cu jetoane care reprezintă obiecte de artă populară dintr-o casă tradițională românească și cu care trebuie să completezi albumul „Românașii”. Tu trebuie să desparți în silabe numele fiecărui obiect și apoi să alegi numărul de silabe din trei variante de răspuns.

sci_k_94_romanasii

Să numărăm stegulețele

Acest joc te ajută să identifici numărul de steaguri de pe fiecare clădire. În același timp, trebuie să aranjezi numerele de la 1 la 6 în ordine crescătoare sau descrescătoare.

dacobot_iarna

 

Sigur te vei distra minunat cu aceste jocuri tip elearning, atât în vacanța de iarnă cât și în restul anului.

Catalog preluat de pe www.dacobots.com