Participare romaneasca la IST Africa 2007

  0
  5

  Sistemul Educational Informatizat din Romania este un exemplu de urmat pentru tarile interesate sa introduca tehnologia informationala in educatieRecent, capitala Mozambicului, Maputo, a gazduit conferinta si expozitia internationala IST Africa 2007.

  Evenimentul a urmarit prezentarea rezultatelor cercetarilor si a aplicatiilor inovative din domeniul IT&C, precum si a experientelor si bunei practici in dezvoltarea de proiecte privind educatia asistata de calculator.

  Audienta a fost constituita din reprezentanti guvernamentali din Africa, reprezentanti ai Comisiei Europene, ai SADC (Southern African Development Community), precum si delegati din 50 de tari din toata lumea care au sustinut peste 150 de prezentari.

  SIVECO Romania s-a remarcat atat in cadrul expozitiei, unde a promovat  tehnologiile inovative si solutiile educationale asistate de calculator, cat si in cadrul sesiunilor de workshop-uri.

  Reprezentantii SIVECO Romania, Alexandru Cosbuc, International Sales Manager, eLearning Solutions si Otto Zelch, Line of Business Director, au sustinut prezentarea “The Success of The Romanian IT – Based Educational System”, auditoriul dovedindu-se extrem de interesat de acest proiect.

  SIVECO Romania isi manifesta constant disponibilitatea de a impartasi celor interesati din experienta acumulata in dezvoltarea de proiecte nationale si regionale privind informatizarea invatamantului, urmarind in acelasi timp stabilirea de parteneriate profitabile cu reprezentanti comerciali, guvernamentali sau ai organizatiilor de cercetare din domeniul IT&C”, spune Alexandru Cosbuc, International Sales Manager for eLearning Solutions in cadrul SIVECO Romania.

  AeL, solutia de eLearning dezvoltata de SIVECO Romania a obtinut numeroase distinctii nationale si internationale, ceea ce vine ca o confirmare a faptului ca software-ul educational romanesc este extrem de competitiv in acest sector.

  Lectiile interactive dezvoltate pe platforma AeL, au obtinut in anul 2005 premiul pentru cel mai bun continut educational din lume, in cadrul World Summit Award, proiectul romanesc concurand direct cu solutii educationale propuse de alte 168 de tari. Dupa 7 ani de succes in implementarea proiectului SEI – Sistem Educational Informatizat, suntem in masura sa impartasim din experienta noastra si altor tari interesate sa introduca tehnologia informationala in educatie” a declarat Otto Zelch, eLearning Line of Business Director in cadrul SIVECO Romania.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.