Expertiza SIVECO Romania in cercetare si educatie este recunoscuta de NATO

0
17

Oficiali ai NATO Group Training au apreciat primele realizări ale companiei în domeniul tehnologiilor educaţionale multisenzoriale.

Conferinta stiintifica internationala "eLearning si Software pentru educatie" (eLSE), organizata de Universitatea Nationala de Aparare "Carol I" , la care au participat delegati ai NATO si experti in educatie din 18 tari, s-a finalizat cu o recunoastere importanta. SIVECO Romania a primit "Certificate of Appreciation" din partea NATO Training Group pentru sustinerea programelor educationale de dezvoltare.

Delegatia de experti NATO pe probleme Advanced Distributed Learning (ADL) a efectuat o vizita la sediul SIVECO Romania, ocazie cu care li s-au prezentat primele realizari din domeniul tehnologiilor educationale multisenzoriale care fac obiectul unui amplu proiect derulat de SIVECO Romania in cooperare cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Universitatea Nationala de Aparare "Carol I".

"Experienta noastra nationala si internationala in zona de cercetare si educatie este una extrem de consistenta si, in consecinta, si foarte apreciata. Capacitatea de cooperare intre SIVECO Romania si Universitatea Nationala de Aparare "Carol I", tipurile de continut educational pe care il furnizam liceelor si domeniului militar au atras atentia expertilor NATO, care ne-au comunicat explicit aprecierile lor. Aceasta recunoastere este cu atat mai pretioasa cu cat exigenta cu care grupul NATO isi selecteaza potentialii parteneri este cunoscuta si recunoscuta", a declarat Radu Jugureanu, director AeL eContent in cadrul SIVECO Romania.

Delegatia NATO a fost condusa de presedintele grupului, Joseph Camacho, alaturi de Dr.Robert Wisher, unul dintre initiatorii ADL.

SIVECO Romania este partener al ADL Initiative, o initiativa din cadrul Departamentului Apararii Statelor Unite care defineste standardele si specificatiile pentru instruirea asistata de calculator, si al ADL Romania. Statutul de partener al ADL inseamna recunoasterea performantelor companiei SIVECO Romania in domeniul educational.

 

 
Despre SIVECO Romania
 
Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din proiectele informatice de anvergura din Romania, precum si un volum important al exporturilor de produse software in tari din Europa Centrala si de Est, din Uniunea Europeana, spatiul Comunitatii Statelor Independente, in Orientul Mijlociu si Apropiat, in nordul Africii.
 
Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.
 
Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, atat pentru piata locala, cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.
 
Avand o cota din piata romaneasca de EAS de 21,2% si de 8,9% din cea de servicii IT, SIVECO Romania implementeaza cu succes solutiile sale la peste 1300 de clienti, atat institutii publice importante, cat si companii private de referinta.
 
SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza, si dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).
 
Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, ANIS, ARIES, AOAR, ANIAP) si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei – EITA si Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).
 
De-a lungul celor 18 ani de existenta, compania a fost recompensata cu peste 100 de premii interne si internationale. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din Romania care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, obtinand un numar record de nominalizari la concursul ICT Prizes, organizat anual de catre Consiliul European pentru Stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale in domeniul educational au primit aprecierea de "Best Practice" din partea Comisiei Europene si "Honourable Mention" la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodata considerate de catre Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) intre cele mai importante realizari mondiale in domeniul managementului de proiecte. Contributia SIVECO Romania la implementarea proiectului de informatizare a educatiei din Romania a fost premiata cu European IT Excellence Awards 2008, la categoria Independent Software Vendors – Vertical Market. In 2010, compania a obtinut titlul "Winner of European IT Excellence Awards 2010" pentru implementarea solutiei IT la Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura.
 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.