Elevii români utilizează tehnologiile digitale pentru a revoluţiona medicina, energia şi educaţia

0
8

Programul educaţional Tech School, iniţiat de UPC România în 2012, a anunţat cei 4 câştigători ai competitiţiei naţionale de proiecte, ale cărei premii au o valoare totală de 18.000 de euro. Premiile constau în bugete alocate pentru implementarea proiectelor clasate pe primele trei locuri şi o excursie în tabăra organizată de NASA – premiul special acordat unui proiect de astronomie.

Utilizarea noilor tehnologii cu impact în medicină, energie sustenabilă sau educaţie digitală devine esenţială pentru avansarea şi inovarea în aceste domenii.

Tech School are la bază o competiţie pe 3 arii ale tehnologiei – programare, robotică şi astronomie. În această competiţie au participat copii de gimnaziu şi liceu care şi-au înscris pe platforma TechSchool.ro ideile despre cum pot schimba viaţa de zi cu zi a oamenilor prin tehnologie. Ei au concurat pentru 4 premii, 3 dintre acestea constând în implementarea propriilor proiecte, premiul special fiind participarea în tabăra de vară pentru elevi organizată de NASA.

Articolul complet, în Edumanager

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.