eLearning and Software for Education Conference

0
83

Conferinţa ştiinţifică cu participare internaţională „eLearning and Software for Education” va ajunge la a 9-a editie în 2013. Organizată de un consorţiu format din Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, Universitatea Bucureşti, Universitatea Politehnică Timişoara şi Romanian ADL Partnership Lab, conferinţa îşi va desfăşura lucrările la Cercul Militar Naţional din Bucureşti, în perioada 25-26 aprilie 2013.
Mai pot fi depuse propuneri de lucrări până la data de 16 Decembrie 2012. Detalii suplimentare referitoare la programul manifestării, locaţie, participanţi, se găsesc la adresa web www.elseconference.eu.

Desfăşurată sub sintagma „Quality in eLearning”, conferinţa urmăreşte acelaşi ţel de la înfiinţare şi anume să creeze un cadru academic propice schimburilor de idei, să promoveze activităţi legate de eLearning şi să prezinte realizările tehnice din domeniu.

Au confirmat participarea reprezentanţi din mediul academic, cercetători ştiinţifici şi cadre didactice universitare, manageri şi dezvoltatori de conţinut digital din diverse companii de profil din ţară şi străinătate. Datorită faptului că pe lângă cei enumeraţi mai sus pe lista de invitaţi se regăsesc, ca şi în anii anteriori, reprezentanţi ai unor organisme internaţionale implicate în fenomenul eLearning, conferinţa este atractivă atât pentru mediul academic sau instituţii de cercetare cât şi pentru autorităţi publice şi private implicate în furnizarea de învăţămant utilizând noile tehnologii în special prin soluţii educaţionale de învăţământ distribuit.

Vor fi prezentate progresele ştiinţifice făcute de profesori şi cercetători, doctoranzi şi dezvoltatori în probleme legate de crearea de conţinut digital, abordarea educaţiei şi instruirii din perspectivă teoretică şi practică, pedagogie şi psihopedagogie în noile medii de învăţare şi studii de caz privind jocurile serioase, strategii, design şi politici de management ale învăţării bazate pe evoluţia tehnologică. Vor fi organizate workshopuri tematice pentru cerinţe educaţionale specifice, ca soluţii de instruire pentru sportivi sau soluţii de combatere a plagiatului.

Lucrarile prezentate sunt publicate în jurnalul conferinţei şi indexate în bazele de date ştiinţifice internaţionale Thomson ISI, CEEOL, PROQUEST, EBSCO EDUCATIONAL. Acest lucru certifică odată în plus valoarea conferinţei, complexitatea acesteia şi nivelul de recunoaştere ştiinţifică internaţională.

Mai pot fi depuse propuneri de lucrări până la data de 16 Decembrie 2012. Detalii suplimentare referitoare la programul manifestării, locaţie, participanţi, se găsesc la adresa web  www.elseconference.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.