Colegiul Național Al. I. Cuza din Focșani este în primele zece unități de învățământ din lume în clasamentul concursului internațional Thinkquest

0
5

Colegiul Național ‘Al. I. Cuza’ din Focșani va primi 5.000 de dolari de la Fundatia Oracle, situându-se în primele zece unități de învățământ din lume în clasamentul stabilit la Concursul Internațional ‘Thinkquest’, organizat de Fundația Oracle Education.

În cadrul ThinkQuest Projects, elevii folosesc platforma online și creează proiecte de e-learning și de învățare bazată pe web. Pentru anul școlar 2011 – 2012 în aceastã competiție au fost înscrise 2.500 de școli.

Colegiul Național ‘Al. I. Cuza’ din municipiul Focșani se situeazã în primele zece unitãți de învățământ din lume în clasamentul stabilit la Concursul Internațional ‘Thinkquest’, organizat de Fundația Oracle Education.

Elevii colegiului focșãnean au vârste cuprinse între 11 și 19 ani, de la clasa a V-a pânã la clasa a XI-a, și au fost coordonați de Camelia Mereuțã, profesor de informaticã. Profesoara a coordonat 40 de proiecte ale elevilor pe diverse teme de actualitate.

Sursa: http://edu-news.ro/colegiul-al-i-cuza-din-focsani-in-top-10-la-concursul-international-thinkquest

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.