busuu.com | comunitatea online pentru invatarea limbilor straine

0
13

Site-ul are 60.000 de utilizatori din peste 200 de ţări, reprezentând una dintre cele mai mari comunităţi online de învăţare a limbilor străine. Înregistrarea este gratuită.

Pe platforma www.busuu.com utilizatorul are două posibilităţi pentru a-şi imbunătăţi cunoştinţele de limbi străine.

Una dintre acestea se referă la faptul că utilizatorul are ocazia de a-şi exersa cunoştintele de limbi străine cu alţi vorbitori nativi, printr-o aplicaţie video-chat integrată (download-ul nu este necesar).

Cea de-a doua posibilitate se referă la prezentarea celor peste 100 de unităţi de învăţare privitoare la diferite teme."La restaurant", "Prima mea întâlnire" – toate unităţile au aplicaţii foto şi audio (înregistrări ale unor vorbitori/ speakeri profesonişti sau nativi).

Se pot alcătui nu numai propriile liste de cuvinte, dar se pot de asemenea trimite texte şi teme pentru corectat către membrii acestei comunităţi.

Site-ul ofera un test, documente pdf şi multe alte exerciţii în vederea îmbunătăţirii cunoştinţelor de limbi străine. Materialul de studiu este prezentat în limbile engleză, germană, franceză şi spaniolă (în curând vor fi disponibile şi alte limbi).

Inovaţia acestui site constă înainte de toate în elementul motivaţional. Fiecare limbă studiată este reprezentată de un copac; pe măsură ce se avansează în studiul acestei limbi, copacul creşte; poţi primi cadouri animate pentru "grădina ta lingvistică". Când nu evoluezi sau eşti leneş, copacul se retrage.

Site-ul are 60.000 de utilizatori din peste 200 de ţări, reprezentând una dintre cele mai mari comunităţi online de învăţare a limbilor străine. Înregistrarea este gratuită.

busuu.com is a project of UNESCO’s International Year of Languages

Prezentare: http://www.youtube.com/watch?v=K2dbnStb_L8

Platforma: http://www.busuu.com/enc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.