Ziua sigurantei pe Internet 2009

0
6

A VI-a editie Safer Internet Day 2009 va avea loc pe data de 10 Februarie 2009, fiind celebrata in peste 50 de tari din intreaga lume. Pentru a marca acest eveniment, Insafe a lansat competia Cine stie, cîstiga, adresata copiilor cu varste intre 10 si 15 ani.

Safer Internet Day are loc anual in luna Februarie, avand rolul de a promova utilizarea mai sigura si mai responsabila a Internet-ului si a tehnologiilor online, in special in randul copiilor si tinerilor din intreaga lume.

In 2008, peste 120 de organizatii din 56 tari au luat parte la festivitatile Safer Internet Day, organizarile locale, nationale si pan-europene, variind de la conferinte, evenimente de siguranta in scoli si sesiuni de concursuri pentru copii si tineri.

Principalul obiectiv al Safer Internet Day 2009 este de a aduce impreuna sustinatori publici si privati relevanti, pentru a creste gradul de sensibilizare in utilizarea noilor tehnologii online, in special in randul copiilor si a tinerilor.

A VI-a editie “Safer Internet Day 2009” va avea loc pe data de 10 Februarie 2009, fiind celebrata in peste 50 de tari din intreaga lume. Pentru a marca acest eveniment, Insafe a lansat competia “Cine stie, cîstiga”, adresata copiiilor cu varste intre 10 si 15 ani.

De asemenea, la nivel national, Consortiul Sigur.info, format din Organizatia Salvati Copiii România, Positive Media si Focus – Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual, organizeaza concursul cu tema "Familia mea Internautã!". Competitia are ca scop constientizarea de cãtre copii si tineri, dar si de cãtre pãrinti, a pericolelor navigarii nesupravegheate pe Internet.

Mai multe detalii despre aceste concursuri: http://sid2009.sigur.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.