UMS de tip SaaS: abonament la excelență

0
8

Compania Red Point lansează în luna iulie 2012 un nou produs software pentru management universitar performant: University Management System de tip SaaS (Software as a Service). Aplicația reprezintă varianta bazată pe bune practici a soluției UMS, accesibilă acum universităților în baza unui abonament lunar. UMS de tip SaaS și a fost creat astfel încât instituțiile de învățământ superior să poată beneficia de un flux operațional optimizat pentru gestionarea studenților, de la admitere, până la finalizarea studiilor.

Compania Red Point lansează în luna iulie 2012 un nou produs software pentru management universitar performant: University Management System de tip SaaS (Software as a Service).

Aplicația reprezintă varianta bazată pe bune practici a soluției UMS, accesibilă acum universităților în baza unui abonament lunar. UMS de tip SaaS și a fost creat astfel încât instituțiile de învățământ superior să poată beneficia de un flux operațional optimizat pentru gestionarea studenților, de la admitere, până la finalizarea studiilor.

”Noutatea pe care o propunem constă în preluarea celor mai importante funcționalități ale University Management System (UMS) și alăturarea lor, în același concept, cu avantajele indiscutabile al unui Software as a Service (SaaS). Ne referim în mod special la costurile reduse de implementare. Astfel, prin UMS de tip SaaS instituțiile de învățământ superior dispun de beneficiile unei aplicații mature folosite deja de peste 300.000 de utilizatori din 25 de universități de prestigiu, publice și private din România, pe baza unui abonament lunar și a unei taxe unice de instalare”, a declarat Loredana Pașcu, director soluții educație Red Point.

Funcționalități relevante și implementare acccelerată

UMS de tip Saas permite optimizarea și automatizarea proceselor specifice instituțiilor de învățământ superior  (admitere, școlaritate, taxe, absolvenți, acte studii). O funcționalitate unică, specifică University Management System de tip SaaS este aceea prin care informațiile existente în sistem sunt mapate și exportate pe structura datelor necesare aplicației Registrul Matricol Unic. În plus, rapoartele și analizele manageriale sunt generate cu ușurință, iar studenții au acces prin intermediul UMS de tip SaaS la situația lor şcolară direct de pe computer sau de pe dispozitive mobile de ultimă generație.

Specialiștii Red Point asigură o implementare accelerată a soluției. Analiza, configurarea, instalarea și trainingul utilizatorilor cheie durează doar câteva săptămâni, astfel încât UMS de tip SaaS poate fi folosit la scurt timp după ce a fost luată decizia de achiziționare.

Primii doi ani, preț promoțional

”Până la sfârșitul lunii iulie, universităţile care optează pentru soluția UMS de tip SaaS beneficiază de o promoție atractivă prin care costurile de instalare și abonamenul lunar sunt reduse pentru o perioadă de doi ani”, a mai precizat Loredana Pașcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.