Trend Consult şi Ascendia işi unesc forțele şi lansează eJourneys

0
11

 

Criza pe care o traversăm în acest moment nu a redus nevoia de training a companiilor, ci mai degrabă a generat o cerere de conținut care să ajute oamenii în procesul lor de adaptare la această nouă situație.
Ca răspuns la aceste nevoi, Trend Consult și Ascendia lansează un portofoliu de cursuri noi, online, sub brandul “eJourneys”, menit să asiste adaptabilitatea organizațiilor, în condiții de maximă siguranță, la distanță.

Parteneriatul presupune construirea și distribuirea de cursuri online care vizează schimbări concrete, specifice, în comportamentul oamenilor. Atenția noastră nu se îndreaptă în principal către teorii și transfer de cunoștințe, ci mai ales către a pune la dispoziția cursanților exemple de comportamente și instrumente care să fie ușor transferabile în practica de zi cu zi. Respectăm timpul consumatorilor de astfel de programe, de aceea una dintre prioritățile noastre în dezvoltare a fost aceea de a creea module practice, scurte, intensive și la obiect.

“Există de ceva vreme ideea acestui parteneriat și aveam de gând să lansăm cursurile în acest an, însă criza prin care trecem ne-a forțat să ne regândim strategia și să accelerăm procesul lansării, ca să putem veni cât mai rapid și eficient în ajutorul organizațiilor mici și mari și a oamenilor, care doresc o adaptare cât mai rapidă la noua situație. Modulele actuale sunt menite să ofere un ajutor imediat tuturor organizațiilor și proiectul își propune să implementeze online trainingul și în România, la scară largă.” (Declară Andrei Ristea, Managing Partner Trend)

Toate modulele pe care le-am construit și continuăm să le construim urmează succesiunea descoperire – conceptualizare – aplicare în practică printr-un conținut on-line interactiv, prietenos și accesibil, în limba română.

“Ascendia participă la dezvoltarea proiectului în special cu capabilitatea de a susține, prin tehnologia specifică, realizarea rapidă a unor module cu un grad ridicat de interactivitate și aliniate cu tendințele actuale în zona de online training, oferind totodată, companiilor care nu au platforme de tip Learning Management Systems, platforma proprietară CoffeeLMS. Putem așadar oferi o soluție eLearning completă.” (Declară Cosmin Mălureanu, CEO Ascendia)

Împreună dorim să contribuim la eforturile industriilor autohtone de a trece cu success peste perioada de criză. Acesta este și motivul pentru care am accelerat lansarea parteneriatului și a cursurilor online pe care le aveam în pregătire.

TREND CONSULT este o companie antreprenorială romanească, leader in piața de consultanță și training, dedicată oamenilor cu mentalitate de creștere care doresc să trăiască diferit, să exploreze noi opțiuni și să aibă impact în societate. În cei 20 ani de călătorie, Trend ajută oamenii să se schimbe în bine, oferindu-le programe de invățare relevante pentru ei înșiși. Noi credem că oamenii învață din experiență, a lor și a altora și ne construim programele în așa fel încât să facilităm acest transfer. Credem că oamenii echilibrați creează căi noi de a aduce rezultate în business și pentru asta creștem echipe performante de vânzări și construim echipe eficace de management.

ASCENDIA este prima companie de eLearning din România listată la Bursa de Valori București (simbol de tranzacționare ASC), cu o experiență de peste 13 ani în crearea de conținut educațional interactiv, de tip eLearning. Este cunoscută pentru platforma de invățare pentru companii CoffeeLMS și pentru editorul de cursuri eLearning LIVRESQ.