The Red Point si Blackboard intr-un parteneriat strategic pentru educatie

0
7

Parteneriatul vizeaza imbunatatirea calitatii educatiei prin oferirea de solutii tehnologice complexe, focusate pe asigurarea performantei in managementul educational si fluidizarea actului de predare-invatare din mediul pre-universitar si universitar.

Acest demers are la baza dorinta companiei The Red Point de a-si extinde oferta cu solutii de top, in scopul furnizarii de beneficii semnificative pentru educatie.

Prin acest parteneriat The Red Point extinde expertiza platformei Academis, leader pe piata solutiilor software din Romania dedicate managementului universitar, prin integrarea Blackboard ca si componenta de blended learning.

Parteneriatul vizeaza imbunatatirea calitatii educatiei prin oferirea de solutii tehnologice complexe, focalizate pe asigurarea performantei in managementul educational si pe fluidizarea actului de predare-invatare din mediul pre-universitar si universitar.

Acest proiect strategic pentru educatie reuneste expertize certificate si solutii tehnologice competitive pentru atingerea standardelor europene privind educatia. Obiectivele parteneriatului vizeaza: imbunatatirea sistemelor de asigurare si management al calitatii, perfectionarea personalului, imbunatatirea capacitatii unitatilor de invatamant profesional si tehnic de a asigura calificari si oferte educationale relevante pentru nevoile pietei muncii, dezvoltarea de mecanisme si instrumente pentru asigurarea accesului mai simplu si mai flexibil la educatie de calitate si la competente profesionale cheie.

Compania The Red Point impartaseste viziunea Blackboard in ceea ce priveste institutia de invatamant a secolului XXI se refera la o institutie in care studentul ocupa pozitia centrala si in care nu exista constrangeri legate de spatiu sau timp. Ea opereaza simultan, atat in context local, cat si in context global. Aceasta noua institutie masoara si comunica permanent progresul pe care l-a realizat si, totodata, isi reinnoieste continuu angajamentul facut studentilor, comunitatii si competitivitatii economice.

La baza dezvoltarii acestui parteneriat sta convingerea potrivit careia performanta actului didactic se afla in relatie directa cu tehnologia si inovatia, iar calitatea educatiei este determinanta pentru o societate sanatoasa.” Declara Alexandru Uglea CEO – The Red Point.

The Red Point detine expertiza recunoscuta pe piata de educatie academica din Romania. Dezvoltarea, implementarea si integrarea de solutii software dedicate performantei managementului universitar reprezinta etape din proiecte ambitioase in curs de desfasurare sau finalizate cu succes pentru cele mai importante universitati din Romania. De asemenea, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si cu universitati de renume din tara, compania The Red Point continua sa se implice in dezvoltarea unor proiecte de anvergura nationala, finantate prin fonduri europene nerambursabile.

Blackboard, companie dezvoltatoare a solutiei cu acelasi nume are peste 1.000 de angajati care indeplinesc cu succes misiunea de crestere a impactului educatiei prin transformarea experientei de invatare. Iar acest impact are efecte benefice majore prin asigurarea unui nivel superior al informarii in relatie cu aspectele cheie din existenta zilnica.

Romsym Data, distribuitor al solutiei Blackboard este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania si Republica Moldova, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali.

Impreuna, putem contribui la evolutia sectorului educatie care va forma studenti ale caror performante si angajamente vor fi net superioare, obtinandu-se o comunitate cu grad ridicat de colaborare si, nu in ultimul rand, institutii mai eficiente.” Declara Razvan Balint, Director Executiv –  Romsym Data

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.