Solutiile inovatoare AeL dezvoltate de SIVECO Romania sunt prezente la cea mai importanta expozitie educationala din Orientul Mijlociu

0
15

Peste 200 de furnizori de solutii si instrumente educationale participa timp de trei zile la evenimentul din Dubai, GESS 2010.

SIVECO Romania participa si in acest an, alaturi de cei mai importanti furnizori de solutii si instrumente educationale din lume, la expozitia
Gulf Education Supplies and Solutions – GESS 2010. Evenimentul se desfasoara in perioada 23-25 februarie in Dubai, sub patronajul Seicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Vice Presedinte, Prim Ministru si Conducator al Dubaiului. Deschiderea expozitiei a fost facuta in prezenta Ministrului educatiei din Emiratele Arabe Unite, Humaid Mohamed Obaid Al Qutami.
 
“Prezenta noastra la GESS este extrem de importanta, deoarece avem ocazia de a ne intalni cu cei mai mari furnizori de solutii educationale de ultima generatie din toata lumea, dar si cu beneficiarii proiectelor noastre din zona. SIVECO Romania are o reputatie bine consolidata la nivel national si international ca furnizor de produse inovatoare de educatie, iar zona Golfului este una de interes strategic pentru noi”, a declarat Florian Ciolacu, Vice Presedinte SIVECO Romania.
 
Solutiile inovatoare AeL dezvoltate de SIVECO Romania sunt prezentate si pot fi testate de participantii la eveniment la standul Ministerului Educatiei din Emiratele Arabe Unite. Aici este organizata o clasa virtuala in care profesorii prezinta lectii in araba, cu ajutorul platformei AeL, furnizate de SIVECO Romania.
 
SIVECO Romania implementeaza in scolile din Emiratele Arabe Unite continutul educational interactiv AeL, constand in 3.200 de obiecte educationale AeL pentru biologie, fizica, chimie, geografie si matematica, disponibile in araba si engleza. In prezent, peste 30,000 de elevi, studenti si profesori din Emiratele Arabe Unite au acces la portalul national educational si resursele interactive integrate.
 
In cadrul evenimentului, in calitate de partener strategic in domeniul educatiei, SIVECO Romania este prezent la standul Microsoft, unde vizitatorii pot explora solutiile AeL, compatibile si integrate cu tehnologia Microsoft.
 
In 2009, SIVECO Romania a fost desemnata de Microsoft drept "Partenerul Anului" in regiunea Europei Centrale si de Est, pentru implementarea amplului proiect de informatizare a sistemului de invatamant din Romania.
 
“Proiectele majore implementate de compania SIVECO Romania in domeniul educational au acum peste 7 milioane de beneficiari din 15.000 scoli, in toata lumea. Notorietatea solutiei AeL, precum si recunoasterile internationale, deosebit de valoroase, ne recomanda ca unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de eLearning, la nivel global”, a declarat Alexandru Cosbuc, Vice Presedinte Adjunct si Manager de Vanzari in Regiunea Golfului, in cadrul SIVECO Romania. 
 
Despre SIVECO Romania
Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din proiectele informatice de anvergura din Romania, precum si un volum important al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa Centrala si de Est, din Uniunea Europeana, spatiul Comunitatii Statelor Independente, in Orientul Mijlociu si Apropiat, in nordul Africii.
 
Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, atat pentru piata locala, cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.
 
In prezent, solutiile SIVECO Romania sunt utilizate de catre beneficiari din tari de pe 4 continente. 550 dintre acesti beneficiari sunt localizati in Romania si includ atat institutii publice importante cat si companii private de referinta.
 
SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza, si dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc). Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei – EITA si Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).
 
De-a lungul celor 18 ani de existenta, compania a dobandit o solida reputatie internationala. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din Romania care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, obtinand un numar record de nominalizari la concursul ICT Prizes, organizat anual de catre Consiliul European pentru Stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale in domeniul educational au primit aprecierea de "Best Practice" din partea Comisiei Europene si "Honourable Mention" la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodata considerate de catre Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) intre cele mai importante realizari mondiale in domeniul managementului de proiecte. Contributia SIVECO Romania la implementarea proiectului de informatizare a educatiei din Romania a fost premiata cu European IT Excellence Award 2008, la categoria Independent Software Vendors – Vertical Market.
 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.