SIVECO Romania prezinta la Congresul Cadrelor Didactice solutiile sale de eLearning

0
6

Peste 1000 de dascali sustin modernizarea invatamantului si dezvoltarea profesionala prin cursuri de formare.

In statiunea Eforie Sud are loc al XXXI-lea Congres al Asociatiei Generale a Invatatorilor din Romania (AGIRo) si al Cadrelor Didactice Romane de peste hotare, eveniment sponsorizat de SIVECO Romania.
 
Peste 1.000 de invatatori, educatori si profesori dezbat problemele educatiei, dezvoltarea profesionala prin cursurile de formare si constituirea departamentelor si echipelor pentru diferitele proiecte educationale internationale, nationale sau regionale.
 
Deschiderea congresului a avut loc in 28 august la Teatrul "Oleg Danovski" din Constanta, iar lucrarile se desfasoara in Eforie Sud, pana astazi, 31 august. La congres participa oficiali din Ministerul Educatiei din Republica Moldova, reprezentanti ai Asociatiei Generale a Invatatorilor din Romania – filiala Republica Moldova, cadre didactice de etnie romana din Ungaria, Transcarpatia, Bucovina de Nord, Basarabia de Sud, Transnistria, Republica Moldova, Bulgaria, Macedonia, Albania, Timoc-Morava, Banatul Sarbesc, care apara in comunitatile lor frontierele limbii romane.
 
In cadrul sectiunii “Materiale educationale, carte scolara, soft educational”, SIVECO Romania a prezentat solutiile sale de eLearning. „Produsele noastre educationale acopera o arie extrem de larga, de la crearea de continut educational interactiv la dezvoltarea de platforme de eLearning si portaluri educationale si se adreseaza unui public extrem de variat – elevi, profesori, studenti, angajati, factori de decizie din sistemul de invatamant. Solutia de eLearning AeL este utilizata la ora actuala in peste 15.000 de scoli din Europa, Orientul Apropiat, Africa si CSI. Biblioteca AeL eContent contine peste 3.700 de lectii interactive, ce acopera 21 de materii si include peste 16.000 de momente individuale de invatare”, a declarat Viorel Jigman, eLearning Project Manager in cadrul SIVECO Romania.
 
In acest an, SIVECO Romania a lansat in Maroc sistemul informatic integrat bazat pe solutia AeL, de care vor beneficia elevi si profesori din 9.000 de scoli, si a demarat in Republica Moldova proiectul pentru implementarea de continut educational multimedia in 20 de licee. De asemenea, tot in acest an compania a finalizat proiectul educational pentru 700 de scoli din Cipru, care beneficiaza de o platforma integrata de eLearning si continut educational digital, si proiectul de implementare a unei platforme educationale complet noi si a unui cadru educational inter-conectat in Azerbaijan.
 
Despre SIVECO Romania
Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din proiectele informatice de anvergura din Romania, precum si un volum important al exporturilor de produse software in tari din Europa Centrala si de Est, din Uniunea Europeana, spatiul Comunitatii Statelor Independente, in Orientul Mijlociu si Apropiat, in nordul Africii.
 
Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.
 
Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, atat pentru piata locala, cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.
 
Avand o cota din piata romaneasca de EAS de 21,2% si de 8% din cea de servicii IT, SIVECO Romania implementeaza cu succes solutiile sale la peste 1300 de clienti, atat institutii publice importante, cat si companii private de referinta.
 
SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza, si dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).
 
Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, ANIS, ARIES, AOAR, ANIAP) si internationale (Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG, Integrating Healthcare Enterprise – IHE, Networked European Software and Services Initiative – NESSI) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).
 
De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania a fost recompensata cu peste 100 de premii interne si internationale. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din Romania care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, si care a obtinut un numar record de nominalizari la concursul ICT Prizes, organizat anual de catre Consiliul European pentru Stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale in domeniul educational au primit aprecierea de "Best Practice" din partea Comisiei Europene si "Honourable Mention" la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodata considerate de catre Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) intre cele mai importante realizari mondiale in domeniul managementului de proiecte. Contributia SIVECO Romania la implementarea proiectului de informatizare a educatiei din Romania a fost premiata cu European IT Excellence Awards 2008, la categoria Independent Software Vendors – Vertical Market. In 2010, compania a obtinut titlul "Winner of European IT Excellence Awards 2010" pentru implementarea solutiei IT la Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura.
 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedelearning.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.