SIVECO Romania prezinta cel mai complex continut educational dezvoltat pentru dispozitive multi-touch

0
6

La BETT Londra, cel mai mare targ educational din lume, compania va prezenta in premiera o aplicatie educationala multimedia ce permite controlul din partea mai multor utilizatori simultan.

SIVECO Romania continua seria de inovari in domeniul aplicarii tehnologiei in educatiei, in cadrul expozitiei BETT Londra, ce are loc in perioada 12-15 ianuarie 2011.
 
In cadrul expozitiei BETT Londra, SIVECO Romania prezinta in premiera o aplicatie educationala interactiva ce poate fi vizualizata pe dispozitive multi-touch. Prezentat pe dispozitivul Surface dezvoltat de Microsoft, continutul educational AeL permite controlul cu toata palma, cu mai multe degete de catre unul sau mai multi utilizatori in aceasi timp.
 
In loc de tastatura si mouse sau manipularea ecranului cu un singur deget (ca in cazul sistemelor touchscreen) sistemele multi-touch sunt capabile de o interactiune mult mai naturala.
 
„Sistemele multi-touch reprezinta interfata in interactiunea noastra cu lumea digitala. Ele pot fi folosite cu succes in absolut orice domeniu, dar rezultate foarte bune au fost obtinute pana acum mai ales in educatie” , declara Florin Ilia, Vicepresedinte SIVECO Romania.
Scopul acestor sisteme este de a imbunatati colaborarea intre elevi si profesori, de a angaja elevii in activitati de grup, de a-i motiva sa experimenteze, facand trecerea de la invatarea bazata pe memorare la cea bazata pe descoperire si construire a cunoasterii.
 
Primele realizari in domeniul tehnologiei multi-touch aplicate in educatie obtinute de departamentul de eLearning din cadrul SIVECO Romania au fost recompensate in 2010 de catre delegatia NATO pentru Advanced Distributed Learning (ADL).
 
SIVECO Romania prezinta la BETT si Augmented Reality, solutie educationala ce ofera cea mai avansata experienta de invatare. Augmented Reality este o tehnologie revolutionara ce permite interactiunea intre utilizator si un obiect virtual, a carui miscare poate fi controlata de catre utilizator si redata prin senzori digitali in timp real. Utilizand doar o camera video si un calculator, utilizatorii pot manevra diverse obiecte educationale virtuale. Elevii pot explora sistemul solar sau pot analiza organele interne, in marime naturala, proiectate direct pe propriul corp.
 
SIVECO Romania va proiecta de asemenea la BETT obiecte educationale multimedia pe o plasma speciala 3D. Ecranul autostereoscopic permite oricarei persoane vizualizarea obiectelor educationale tridimensionale, din diferite perspective, fara a necesita ochelari speciali.
 
SIVECO Romania este o prezenta constanta in cadrul evenimentelor educationale din intreaga lume, deruland proiecte educationale de succes pentru tari din Europa, Orientul Mijlociu, Orientul Apropiat si tarile CIS.
 
Solutiile dezvoltate de SIVECO Romania sunt apreciate deja pe piata din UK, recunoscuta ca fiind foarte selectiva si inovativa. SEI, programul de informatizare a sistemului educational romanesc implementat de SIVECO Romania, a fost recent recunoscut in UK drept cel mai bun proiect educational, in cadrul competitiei eLearning Awards 2010.
 
La targul educational BETT Londra participa ministri ai educatiei si reprezentanti guvernamentali, furnizori de produse educationale, profesori si specialisti din intreaga lume.
 
 
Despre SIVECO Romania
 
Infiintata in 1992, SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.
 
Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.
 
Adresandu-se cu precadere companiilor mari si agentiilor publice, compania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.
 
De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 100 de premii interne si internationale.
 
SIVECO Romania este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).
 
SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).
 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.