SIVECO Romania participa la cel mai mare targ IT din Regiunea Golfului

0
5

In cadrul GITEX TECHNOLOGY din Dubai compania noastra prezinta solutia de eLearning AeL.

Saptamana tehnologiei s-a mutat in Emiratele Arabe Unite. SIVECO Romania participa la Targul Gitex, cea mai importanta manifestare din domeniul IT din Orientul Mijlociu, Africa si Asia de Sud, care are loc in aceste zile la Dubai. Peste 3.000 de companii din toata lumea ofera vizitatorilor cele mai noi produse si servicii din domeniul tehnologiei informatiei, educatiei si inovarii.
SIVECO Romania prezinta solutia de eLearning si modul in care aceasta a fost implementata in scolile din Emiratele Arabe Unite. Notorietatea solutiei AeL, precum si recunoasterile internationale obtinute de-a lungul timpului, recomanda SIVECO Romania drept unul dintre cei mai importanti furnizori si integratori de solutii eLearning din Europa.
 
« Prin participarea la acest eveniment avem ocazia sa ne intalnim cu specialisti din zona solutiilor dedicate educatiei si sa interactionam direct cu beneficiarii produselor noastre, elevi si profesori din scolile din Dubai. Prezenta SIVECO Romania pe piata din Golf este una importanta. Departamentul IT din cadrul Ministerului Educatiei din Emiratele Arabe Unite si compania noastra au devenit de anul trecut parteneri in dezvoltarea proiectului pentru sprijinirea procesului de predare si invatare in scolile publice din Dubai prin introducerea utilizarii celor mai moderne tehnologii digitale. Solutia educationala implementata de noi incurajeaza invatamantul modern, oferind acces elevilor la animatii multimedia interactive si experimente virtuale. Toate sunt concepute ca instrumente aditionale, pentru a-i motiva pe elevi sa invete. Profesorii pot preda pe tabla interactiva, sporind astfel atractivitatea orei de clasa», a declarat Alexandru Cosbuc, Vice Presedinte Adjunct si Manager de Vanzari in Regiunea Golfului, in cadrul SIVECO Romania.
Solutiile de eLearning dezvoltate de SIVECO Romania acopera o arie extrem de larga: de la crearea de continut educational interactiv, la dezvoltarea de platforme de eLearning si portaluri educationale si se adreseaza unui public extrem de variat: elevi, profesori, studenti, angajati, factori de decizie din sistemul educational etc.
AeL este gandit ca un suport de curs ce permite invatarea in clasa dar si ca un produs de viitor, portabil pe device-uri mobile, ce ofera elevilor posibilitatea de a invata oriunde si oricand.

Solutia de eLearning AeL este utilizata la ora actuala in peste 15.000 de scoli din Europa, Orientul Apropiat, Africa si CSI, avand peste 7 milioane de utilizatori. Biblioteca AeL eContent este una dintre cele mai bogate din lume, continand peste 3.700 de lectii interactive, ce acopera 21 de materii si include peste 16.000 de momente individuale de invatare.

Odata cu 2005, SIVECO Romania a devenit un nume de referinta pe harta mondiala a invatamantului asistat de calculator, cu ocazia World Summit for Information Society. SIVECO Romania a devenit atunci prima companie din Romania care a primit Premiul I la sectiunea eLearning, iar lectiile interactive AeL, disponibile in toate scolile din Romania, au primit titlul de "cel mai bun continut educational din lume" intr-o competitie la care au concurat proiecte din 168 de tari.

SIVECO Romania participa la targul GITEX Dubai alaturi de reprezentanti ai Ministerului Intreprinderilor Mici si Mijlocii si in calitate de membru al Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si Software ARIES.
Despre SIVECO Romania
Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din proiectele informatice de anvergura din Romania, precum si un volum important al exporturilor de produse software in tari din Europa Centrala si de Est, din Uniunea Europeana, spatiul Comunitatii Statelor Independente, in Orientul Mijlociu si Apropiat, in nordul Africii.
 
Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, atat pentru piata locala, cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.
 
In prezent, solutiile SIVECO Romania sunt utilizate de catre beneficiari din tari de pe 4 continente. 550 dintre acesti beneficiari sunt localizati in Romania si includ atat institutii publice importante, cat si companii private de referinta.
 
SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza, si dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).
Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei – EITA si Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).
 
De-a lungul celor 18 ani de existenta, compania a dobandit o solida reputatie internationala. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din Romania care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, obtinand un numar record de nominalizari la concursul ICT Prizes, organizat anual de catre Consiliul European pentru Stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale in domeniul educational au primit aprecierea de "Best Practice" din partea Comisiei Europene si "Honourable Mention" la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodata considerate de catre Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) intre cele mai importante realizari mondiale in domeniul managementului de proiecte. Contributia SIVECO Romania la implementarea proiectului de informatizare a educatiei din Romania a fost premiata cu European IT Excellence Award 2008, la categoria Independent Software Vendors – Vertical Market.
 
Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.