SIVECO Romania este din nou recunoscuta de catre Microsoft in elita performerilor din industria IT

0
6

Compania se situeaza astfel in topul celor mai apreciati dezvoltatori de software din intreaga lume.

SIVECO Romania a fost premiata in cadrul programului Microsoft National System Integrator (NSI), ca partener strategic pentru dezvoltarea de aplicatii software de calitate pentru educatie. Prin intermediul trofeului National System Integrator (NSI), Microsoft recunoaste inovatia si rezultatele de exceptie ale partenerilor sai. Microsoft National System Integrator (NSI) este un program dedicat partenerilor strategici din zona Enterprise si Public Sector.
Recunoscand performantele companiei in utilizarea tehnologiilor Microsoft si furnizarea de solutii complete pentru educatie, trofeul a fost inmanat lui Florin Ilia, Vice Presedinte SIVECO Romania, de catre Don Grantham, Vice Presedinte Microsoft Europa Centrala si de Est, si de Ronald Binkofski, Manager General al Microsoft Romania.
„Suntem onorati sa primim din partea Microsoft recunoasterea de partener strategic pentru educatie, mai ales ca suntem prima companie romaneasca ce a primit vreodata acest titlu. Suntem in aceasta pozitie de elita deoarece putem furniza solutii de ultima generatie pentru informatizarea educatiei, de la concept pana la implementare. Parteneriatul cu Microsoft este unul de succes, fiind implicati in implementarea mai multor proiecte majore de informatizare a invatamantului in tari din Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si zona CSI”, a declarat Florin Ilia, Vice Presedinte SIVECO Romania.
Parteneriatul dintre cele doua companii a inregistrat rezultate remarcabile in implementarea mai multor proiecte la nivel national. Beneficiind de sprijinul Microsoft, SIVECO Romania a reusit sa implementeze unul dintre cele mai complexe si mai inovatoare proiecte destinate sistemului de invatamant romanesc. Astazi, peste 13.000 de scoli romanesti au la dispozitie laboratoare informatizate, prevazute cu 200.000 de computere dotate cu solutia de eLearning AeL si cu cele mai recente tehnologii Microsoft.
„Atat pe plan local, cat si pe plan international, Microsoft sustine activ SIVECO Romania in vederea dezvoltarii unor proiecte complexe, de succes, prin livrarea de solutii eficiente si servicii capabile sa aduca valoare adaugata educatiei. Recunoastem know-how-ul, profesionalismul si experienta SIVECO Romania in implementarea tehnologiilor Microsoft la cele mai inalte standarde”, a declarat Vasile Aniculaesei, Partner Account Manager in cadrul Microsoft Romania.
Solutia de eLearning AeL este implementata la nivel mondial in peste 20.000 de scoli, fiind utilizata zilnic de milioane de elevi si studenti.
SIVECO Romania este Gold Certified Partner si Education Reseller la nivel international, fiind recunoscuta ca „Partener al anului” in 2009 si 2010, in cadrul Microsoft Worldwide Partner Conference.
Ascultaţi
Citiţi fonetic
 
Dicţionar
 
Despre SIVECO Romania
Infiintata in 1992, SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.
Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.
Adresandu-se cu precadere companiilor mari si agentiilor publice, compania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.
De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 100 de premii interne si internationale.
SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).
SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedelearning.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.