SIVECO Romania a fost desemnata de Microsoft drept Partenerul Anului in regiunea Europei Centrale si de Est

0
7

SIVECO Romania a fost desemnata in finala mondiala din cadrul Worldwide Partner Conference, drept „Partenerul Anului” in regiunea Europei Centrale si de Est, pentru implementarea amplului proiect de informatizare a sistemului de invatamant din Romania. In anul 2008, peste 10.000 de scoli din Romania au beneficiat de laboratoare informatice in care a fost instalat sistemul de operare Windows Vista, folosind tehnici de imagine si tehnologie Microsoft.Worldwide Partner Conference (WPC) este un eveniment organizat de Microsoft, la care participa anual aproximativ 10.000 de delegati. Reuniunea are ca scop consolidarea canalelor de comunicare intre parteneri, dar si prezentarea celor mai bune proiecte si exemple de buna practica la nivel mondial. In cadrul acestei conferinte are loc in fiecare an si premierea celor mai valorosi parteneri Microsoft. Anul acesta, SIVECO Romania, Microsoft Gold Certified Partner, a fost selectata ca finalista in cadrul premiilor Microsoft Worldwide Partner Conference 2009 la categoria Advanced Infrastructure Solutions, Windows Desktop Deployment.

 
Prezent la decernarea premiilor care au avut loc in cadrul Worldwide Partner Conference 2009, Florian Ciolacu, Vice-President, International Accounts and Partners in cadrul SIVECO Romania, a declarat: "Am colaborat cu partenerii de la Microsoft Romania la implementarea unui proiect major pentru sistemul de invatamant national, ce a presupus un efort considerabil, dar si rezultatele au fost pe masura. Recunoasterea calitatii proiectelor pe care le derulam ne onoreaza, cu atat mai mult cu cat, la concursul din 2009, ne-am aflat in compania selecta a unor firme prestigioase din intreaga lume, nu doar din Europa."
 
In selecția celor mai performante proiecte inscrise, juriul a avut in vedere, in mod special, impactul asupra utilizatorilor dar si capacitatea proiectului de a reprezenta un "exemplu de buna practica". Prin proiectele derulate si distinctiile obtinute de-a lungul timpului, SIVECO Romania a confirmat in numeroase randuri ca este un furnizor valoros de solutii ce contribuie la succesul reformei "digitale" in educatie, la nivel mondial.
 
Despre SIVECO Romania
 
Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din proiectele informatice de anvergura din Romania, precum si un volum important al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa Centrala si de Est, din Uniunea Europeana, spatiul Comunitatii Statelor Independente, in Orientul Mijlociu si Apropiat, in nordul Africii.
Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, atat pentru piata locala, cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.
 
In prezent, solutiile SIVECO Romania sunt utilizate de catre beneficiari din tari de pe 4 continente. 550 dintre acesti beneficiari sunt localizati in Romania si includ atat institutii publice importante cat si companii private de referinta.
 
SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2000 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza, si dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc). Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei – EITA si Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).
 
De-a lungul celor 17 ani de existenta, compania a dobandit o solida reputatie internationala. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din Romania care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, obtinand un numar record de nominalizari la concursul ICT Prizes, organizat anual de catre Consiliul European pentru Stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale in domeniul educational au primit aprecierea de "Best Practice" din partea Comisiei Europene si "Honourable Mention" la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodata considerate de catre Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) intre cele mai importante realizari mondiale in domeniul managementului de proiecte. Contributia SIVECO Romania la implementarea proiectului de informatizare a educatiei din Romania a fost premiata cu European IT Excellence Award 2008, la categoria Independent Software Vendors – Vertical Market.
 
Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.