Sistemul Educational Informatizat – IPMA International Project Excellence Award 2007

  0
  5

  Proiectul romanesc Sistem Educational Informatizat a mai primit o recunoastere internationala. De data aceasta recunoasterea este pentru managementul proiectului. Un premiu acordat de International Project Management Asociation.

  Din punctul meu de vedere, aceasta recunoastere intr-o competitie mondiala este echivalenta cu premiul pentru cel mai bun continut educational (WSA) primit la WSIS. (http://www.wsis-award.org/index.php?folder=296  si http://www.wsis-award.org/media/WSA05_Winners_Online/MAIN/main.html)

  "The IPMA International Project Excellence Award is a prestigious prize which is presented to the best projects performed in a previous period. This award represents a proof of project excellence for the project and project team. The IPMA International PE Award supports professional project management in achieving high performance in projects and identifies projects as examples of excellent project management." – http://www.ipma2007.com/?code=397
  Proiectul SEI a intrat astfel in clubul foarte restrans al proiectelor mondiale cu management de excelenta.

  Am puterea sa ma bucur de acest premiu si sper ca in tara sa putem transmite in mod corect mesajul ca SIVECO Romania SA, o companie romaneasca, a mai primit un premiu international atat de important, in conditii de competitivitate maxima.

  Lista completa a premiilor internationale primite pentru acest proiect devine astfel:
  2001 – e-Good Practice Citation – pentru ADLIC
  2004 – IST Prize Nominee – pentru AeL
  2005 – eEurope Award for eGovernment – pentru AeL
  2005 – WSA Winner – pentru AeL eContent
  2007 – ICT Prize Nominee – pentru AeL eContent
  2007 – IPMA International Project Excellence Award 2007 – pentru managementul proiectului SEI

  Multumesc tuturor celor care intr-o forma sau alta, pe acest site, prin punctele de vedere exprimate au participat la aceasta recunoastere a excelentei romanesti.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.