Seminarii eTwinning la Sibiu

0
13

Pe data de 25 octombrie şi pe data de 8 noiembrie 2008 vor avea loc două seminarii eTwinning de informare şi formare în judeţul Sibiu, pe modelul atelierelor europene de dezvoltare profesională pentru cadre didactice.

Sâmbătă, 25 octombrie 2008, începând cu ora 9.00, în sala 63 de la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr Sibiu va avea loc seminarul "Iniţierea elevilor şi profesorilor în proiecte eTwinning", organizat în colaborare cu eTwinning România (Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei) şi Casa Corpului Didactic Sibiu.

Sunt invitate să participe cadrele didactice din judeţul Sibiu care au cunoştinţe medii de utilizare a calculatorului, care cunosc cel puţin o limbă străină, care ar fi interesate de derularea de proiecte educaţionale online în cadrul Programului de Învăţare pe Tot Parcursul Vieţii al Comisiei Europene şi care nu sunt încă înregistrate pe platforma eTwinning.

Înscrierea se poate face până joi 23 octombrie 2008 inclusiv, la prof. Daniela Arghir, adresa de e-mail: daniela2000_ro [at] yahoo.com

 

Sâmbătă, 8 noiembrie 2008, începând cu ora 9.00, în sala 63 de la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr Sibiu va avea loc seminarul „eTwinning – o fereastră deschisă spre Europa”, organizat în colaborare cu eTwinning România (Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei) şi Casa Corpului Didactic Sibiu.

Sunt invitate să participe cadrele didactice din judeţul Sibiu înscrise pe platforma eTwinning, dar care nu au încă proiecte în derulare.

Înscrierea se poate face până joi 6 noiembrie 2008 inclusiv, la prof. Daniela Arghir, la adresa de e-mail: daniela2000_ro [at] yahoo.com

Formator (la ambele sesiuni de formare): prof. Daniela Arghir, de la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr Sibiu, participant din partea României la Atelierul european de dezvoltare profesională pentru cadre didactice înscrise în proiectul eTwinning de la Bonn, Germania, din perioada 25-27 aprilie 2008.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.