Seminar: Tinerii si noile tehnologii de informare si comunicare

0
8

Academia Română, Institutul de Sociologie, Laboratorul Sociologia Comunicării şi a Spaţiului Public, vă invită la Seminarul „Tinerii şi noile tehnologii de informare şi comunicare”, care va avea loc în data de 5 iunie 2008.Academia Română
Institutul de Sociologie
Laboratorul Sociologia Comunicării şi a Spaţiului Public
Calea 13 Septembrie nr. 13
Casa Academiei, Etaj 4
Sector 5, Bucuresti
   
Vă invită la
 

Seminarul:
 
  Tinerii şi noile tehnologii de informare şi comunicare.
Teorii, probleme şi cercetări în spaţiul românesc

 
Seminarul va trata problema noilor tehnologii de comunicare, in special a internetului, in legatura cu publicul tânar, mai ales adolescentii. Accentual va cadea cu precadere pe problema utilizarii, a pattenurilor de utilizare si a satisfactiilor pe care le ofera acest medium tinerilor. Vor fi binevenite, insa, si alte abordari, precum cele legate de efecte sau de instrumentalizarea acestui medium pentru activitati specifice (invatamant, sanatate, comert electronic etc.). De asemenea, dorim sa includem in seminar si abordari ale altor tehnologii de comunicare (telefonul mobil, jocuri video etc.), tot in contextual utilizarii acestora de catre tineri si adolescenti.
 
Inscrierile cu lucrari pot fi facute la adresa seminar.ntic@gmail.com pana la data de 30 mai. Alaturi de titlul lucrarii, va rugam sa trimiteti si un scurt rezumat (maxim 10 randuri) si sa mentionati functia si institutia la care sunteti afiliat. Daca doriti sa participati la seminar doar in calitate de auditoriu (fara a prezenta o lucrare), va rugam sa ne precizati aceasta optiune la aceeasi adresa de email.
 
Seminarul va avea loc in ziua de 5 iunie 2008, incepand cu ora 10,00 la sediul Institutului de Sociologie, Sala de Consiliu.
 
 Va rugam sa diseminati informatia catre toti cei  care ar putea fi interesati.
 
Va asteptam!
 
Cu stima,
Dr. Simona Stefanescu
Drd. Anca Velicu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.