Testeaza lectiile AeL si eduCreativ pe calculatoarele Myria eCreativ la Junior Expo

0
8

Vino să vezi ce pot face lecţiile AeL şi eduCreativ pentru copilul tău

Cum îţi determini copilul să înveţe cu plăcere? Cum poate deveni o lecţie obişnuită o poveste captivantă? Răspunsul este simplu: cu ajutorul jocului şi al experimentelor prin care copiii vor găsi acum un mod mai simplu şi mai distractiv de a învăţa.
 
Vă aşteptăm în perioada 23-25 mai la Junior Expo, Salonul dedicat copiilor între 6 şi 12 ani, în standul Myria Educaţional, să asistaţi la prezentările şi demonstraţiile specialiştilor în domeniu.
 
Dezvoltate în conformitate cu programa şcolară, lecţiile interactive AeL şi eduCreativ incluse pe calculatoarele Myria eCreativ, reprezintă o soluţie tehnică avansată care oferă atât părinţilor, cât şi copiilor, şansa de a petrece timpul alocat temelor de acasă într-un mod atractiv şi relaxant.
 
Pentru părinţii care au copii în clasele I-IV, Myria eCreativ 6+ vă propune un pachet de cinci programe eduCreativ care transformă fiecare lecţie într-o poveste captivantă şi plină de învăţăminte. Locul temutei lucrări de control este luat de încercările prin care eroii eduCreativ cântăresc cunoştinţele celor mici, iar jocul şi latura didactică sunt îmbinate în mod fericit, în favoarea acesteia din urmă.
 
Pentru elevii claselor V-VIII, Myria eCreativ 10+ aduce pe PC-ul de acasă lecţiile interactive AeL, desemnate drept cel mai bun conţinut educaţional din lume în cadrul World Summit Award (echivalentul Oscarurilor în IT). Alături de Myria eCreativ 10+ primeşti şi 4 DVD-uri cu 2 documentare BBC: „Planeta Albastră” şi „Pe tărâmul dinozaurilor”, deosebit de atractive şi instructive pentru întreaga familie!
 
Veniţi la Sala Polivalentă şi aflaţi mai multe detalii la prezentările Myria Educaţional din cadrul Junior Expo:
 
·        Sâmbătă 24 Mai : 10.30-11.00 pe podiumul special amenajat
·        Sâmbătă 24 Mai : 15.00-16.00 în cadrul Junior Club
·        Sâmbătă 24 Mai : 17.30-18.00 pe podiumul special amenajat
·        Sâmbătă 24 Mai : 19.00-19.30 pe podiumul special amenajat
·        Vineri, Sâmbătă, Duminică: în standul Myria Educaţional
 
Proiectul Myria Educaţional este rezultatul unui parteneriat în care s-au implicat companii de renume din industria IT&C – Complet ElectroServ, Microsoft, SIVECO Romania, AltFactor şi AMD. Programul a fost dezvoltat din dorinţa de a oferi pieţei româneşti un produs educaţional complet şi eficient, bazat pe cele mai noi tehnologii.
 
Vă invităm să participaţi la Salonul Junior Expo pentru a testa noile calculatoare Myria eCreativ 6+ şi Myria eCreativ 10+. Copiii vor avea ocazia să-i cunoască pe piratul Clinci şi pe Dex, motanul magician, alături de care işi vor însuşi cunoştinţele de Matematică, Limba Română sau Cunoaşterea Mediului. Încercând să salveze Matematica, făcând vrăji, cei mici au parte de o aventură care ascunde un demers pedagogic eficient şi modern, menit să asigure că la finalul fiecărei lecţii parcurse, au acumulat toate informaţiile necesare.
Nu rataţi ocazia de a afla totul despre lecţiile AeL şi eduCreativ.

Daţi-le copiilor şansa de a parcurge programa şcolară într-un mod inedit şi într-un mediu plăcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.