SANAKO si SIVECO Romania au incheiat un parteneriat strategic ce vizeaza cooperarea in Sectorul Educational Global

0
15

Cele doua companii vor colabora pentru promovarea si dezvoltarea de solutii educationale pentru secolul XXI.Cooperarea dintre SANAKO si SIVECO Romania urmareste dezvoltarea unui parteneriat durabil si distributia produselor educationale proprii, catre clienti din intreaga lume. Continutul educational dezvoltat de SIVECO Romania (lectii multimedia interactive de matematica, fizica, chimie, informatica, geografie si biologie destinate elevilor din invatamantul preuniversitar) va fi de acum disponibil prin intermediul retelei de parteneri globali dezvoltata de compania SANAKO. Lectiile interactive vor fi de asemenea disponibile si direct prin intermediul magazinului online al companiei SANAKO.
Continutul educational dezvoltat de SIVECO Romania va deveni astfel usor accesibil clientilor din intreaga lume. Solutiile si continutul digital de clasa mondiala dezvoltate de SIVECO Romania, consolideaza oferta SANAKO, furnizand beneficii semnificative pentru clienti si oferind solutiilor SANAKO un important avantaj competitiv. De asemenea, acest parteneriat presupune completarea ofertei educationale a companiei SIVECO Romania, cu solutiile de predare live a limbilor straine si softul educational creat de SANAKO.
Bazandu-se pe o vasta expertiza in dezvoltarea de proiecte majore in sectorul educational, SANAKO si SIVECO Romania vor colabora pentru a oferi solutii inovatoare, pentru imbunatatirea rezultatelor invatarii atat in clasa de curs cat si in campusurile scolare, cu ajutorul resurselor interactive si a Internetului. Partenerii si-au propus sa furnizeze clientilor solutii integrate complete de predare-invatare, care includ tehnologii educationale moderne, continut digital complex si servicii localizate destinate clientilor. Juha Merinen, Executive Vice President in cadrul SANAKO, a declarat ca "parteneriatul strategic cu SIVECO – un jucator cheie pe piata creatorilor de continut educational interactiv de calitate –va sprijini alinierea procesului de invatamant la cerintele impuse de evolutia rapida a educatiei in secolul XXI. Obiectivul nostru este sa cooperam cu cei mai valorosi parteneri la nivel international si sa furnizam solutii si servicii cu valoare adaugata pentru clientii nostri. Suntem onorati sa anuntam acest parteneriat strategic pe termen lung, cu SIVECO. Consideram ca acest parteneriat va conduce la promovarea celor mai bune solutii destinate cadrelor didactice si elevilor, la nivel global." Florin Ilia, Vice President in cadrul SIVECO Romania adauga: "SIVECO Romania este un nume de referinta la nivel mondial in dezvoltarea de continut educational interactiv. In prezent ne concentram pe dezvoltarea unei cooperari stranse, cu cel mai important furnizor de solutii educationale din lume, SANAKO. Sunt convins ca acest parteneriat strategic va aduce beneficii majore pentru clientii nostri si ca va permite ambelor parti sa puna bazele unor viitoare succese pe piata educationala globala."

Despre SANAKO Corporation SANAKO, fosta Tandberg Educational, este o companie ce dezvolta tehnologii si solutii de predare a limbilor straine, soft pentru administrarea procesului de predare/invatare, solutii de eLearning si pentru dezvoltare profesionala, servicii specifice pentru clienti. Este lider mondial in tehnologia predarii live a limbilor straine. Solutiile furnizate de companie se bazeaza pe un software modern si sisteme wireless si mobile ce actioneaza ca un catalizator pentru motivarea elevilor in vederea imbunatatirii rezultatelor procesului de predare/invatare. Reteaua de vanzari se adreseaza clientilor din intreaga lume si produsele Tandberg Educational Quality au fost furnizate catre utilizatori din peste 100 de tari. Clientii beneficiaza de solutiile SANAKO prin intermediul unei retele de distribuitori dezvoltata in 70 de tari. Avand sediul central in Finlanda, compania are birouri de vanzari in China, Franta, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie si SUA. SANAKO este Microsoft ® Gold Certified Partner, membru al Blackboard Building Blocks™ si WorldDidac Quality Charter Member.

Despre SIVECO Romania Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa, Orientul Mijlociu si spatiul CSI. Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness atat pentru piata locala cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare. In prezent, solutiile SIVECO sunt utilizate de catre beneficiari internaționali din 35 de tari. 550 dintre acesti beneficiari sunt localizati in Romania si includ atat institutii publice importante cat si companii private de referinta – OMV PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacau, Tiriac Air, Med Life, Com Auto Meridian, Carpatair Timisoara, URSUS Breweries etc. SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2000 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza si dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc). Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei – EITA si Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative). De-a lungul celor 16 ani de existenta, compania a dobandit o solida reputatie internationala. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din Romania care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, obtinand un numar record de nominalizari la concursul ICT Prizes organizat anual de catre Consiliul European pentru Stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale in domeniul educational au primit aprecierea de "Best Practice" din partea Comisiei Europene si "Honourable Mention" la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodata considerate de catre Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) intre cele mai importante realizari mondiale in domeniul managementului de proiecte. De curand, aportul adus de SIVECO Romania in implementarea proiectului de informatizare a educației din Romania a fost premiat cu European IT Excellence Award 2008, la categoria Independent Software Vendors – Vertical Market.
Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.