Reduceri de pana la 50% la cursurile online din timpul verii

0
11

Editia de vara a cursurilor online organizate de Kaizen Company, prin intermediul proiectului Online-School.ro, aduce pentru persoanele care doresc sa isi continue perfectionarea chiar si in timpul vacantei, oferte de preturi speciale. Astfel, cei interesati se pot bucura de reduceri de pana la 50% la aproape toate cursurile din pachetul educational, in acest moment tarifele variind intre 100 lei si 180 lei. (www.online-school.ro)

Chiar daca e-learning-ul reprezinta inca un sistem de instruire nou pentru Romania, avantajele oferite determina din ce in ce mai multe persoane sa apeleze la acest serviciu.

Printre beneficiile oferite de instruirea online regasim in primul rand accesul la toate resursele unui curs traditional. In plus, costurile se reduc semnificativ, sunt eliminate barierele de spatiu si de timp de la un curs clasic, si fiecare studiaza in ritm propriu, cand are timp, fara a depinde de evolutia celorlalti cursanti.

Participantii la un astfel de curs trebuie sa stie si ca au parte de sprijinul si feedbackul unor traineri consacrati, care folosesc metode modern de instruire si pot interectiona cu restul colegilor de la curs atat sincron, cat si asincron prin intermediul forumului si al chat-ului.

Un alt beneficiu care trebuie amintit este faptul ca resursele cursului pot fi accesate de catre cursanti ori de cate ori au nevoie.

Iar daca exista o nevoie reala de instruire, si participantii sunt cu adevarat motivati, au o ierarhie clara a prioritatilor, stiu sa isi gestioneze inteligent timpul de care dispun si nu sunt reticenti fata de aceasta metoda de invatare, e-learning-ul poate fi mult mai eficient fata de un curs traditional.

Cei care doresc sa se instruiasca online in aceasta vara, pot apela la solutii e-learning aproape in orice domeniu, din oferta educationala a Kaizen Company facand parte cursuri de comunicare, negociere, marketing, vanzari, leadership, relatii publice, branding, managementul proiectelor, managementul fondurilor structurale, managementul produsului, analiza financiara, etc.

Un curs online incepe in prima zi a fiecarei luni si dureaza 30 de zile. Evaluarea participantilor se va realiza pe baza temelor efectuate individual in timpul cursului si a testului grila sustinut la final, dar si în functie de participarea la seminariile online. Absolventilor li se va elibera Certificat de Absolvire, care va fi însotit de rezultatul obtinut, de programa analitica a cursului si de o recomandare din partea lectorului.

Pentru mai multe informatii, contactati:
Madalina Angiu
Manager General
Kaizen Company
Tel: 0770.836192, Fax: 0351.815524
E-mail: office@online-school.ro
Web-site: www.online-school.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.