Produse educationale revolutionare la BETT 2009

0
6

SIVECO Romania si SANAKO au lansat Laboratorul virtual pentru experimente stiintifice la Londra, in cadrul expozitiei BETT 2009.

Intre 14 si 17 ianuarie se desfasoara in Londra, BETT 2009, cea mai importanta expozitie dedicata utilizarii tehnologiei in educatie. 650 de companii prezinta solutii inovative pentru educatia secolului XXI, iar organizatorii estimeaza ca pana la finalul evenimentului, peste 30.000 de vizitatori din intreaga lume sa treaca portile spatiului expozitional Olympia.
 
Ca in fiecare an, la expozitia BETT au loc lansari de produse educationale revolutionare ce incurajeaza utilizarea tehnologiei moderne pentru dezvoltarea de sisteme de invatamant adapatate secolului XXI. Ieri, SIVECO Romania impreuna cu partenerii de la SANAKO Corporation au lansat produsul SANAKO Study Science Lab.
 
Laboratorul virtual le ofera profesorilor si elevilor posibilitatea de a realiza experimente stiintifice intr-un mediu sigur si atractiv. Experimentele stiintifice sunt facilitate de AeL Science Lab, continutul digital interactiv dezvoltat de SIVECORomania, ce include 400 de lectii multimedia de biologie, chimie, fizica si matematica.
 
“SIVECO Romania este un nume de referinta in dezvoltarea de continut educational interactiv. Parteneriatul cu SANAKO, o companie ce furnizeaza platforme educationale in intreaga lume, reprezinta ocazia de a ne consolida aceasta pozitie si a demonstra la nivel international valoarea eLearning-ului romanesc”, a declarat Otto Zelch, Line of Business Manager in cadrul SIVECO Romania.
 
De asemenea, reprezentantii SIVECO Romania fac prezentari ale solutiei de eLearning AeL. Crearea si dezvoltarea de continut educational interactiv si platforme de eLearning a devenit un domeniu in care SIVECO Romania exceleaza. Proiectele majore implementate de companie au peste 7 milioane de beneficiari in Romania si in tari din Europa, Orientul Mijlociu, Africa si spatiul CSI.
 
Notorietatea solutiei AeL, precum si recunoasterile internationale obtinute de-a lungul timpului recomanda SIVECO Romania drept unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de eLearning din Europa.
 
Cea de-a 25-a editie a BETT are in acest an drept teme centrale: invatarea personalizata, curricula digitala, modernizarea unitatilor de invatamant si managementul in educatie. Zonele speciale dedicate testarii noilor tehnologii permit interactiunea dintre specialistii IT&C si beneficiarii directi: profesorii si elevii participanti la targ. Feedback-ul obiectiv obtinut in timp real de la participanti reprezinta o informatie extrem de utila in ceea ce priveste strategia de dezvoltare a unor viitoare resurse educationale.
 
Despre SIVECO Romania
Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa, Orientul Mijlociu si spatiul CSI. Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness atat pentru piata locala cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.
 
In prezent, solutiile SIVECO sunt utilizate de catre beneficiari internationali din 35 de tari. 550 dintre acesti beneficiari sunt localizati in Romania si includ atat institutii publice importante cat si companii private de referinta – OMV PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacau, Tiriac Air, Med Life, Com Auto Meridian, Carpatair Timisoara, URSUS Breweries etc.
 
SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2000 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza si dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc). Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei – EITA si Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).
 
De-a lungul celor 16 ani de existenta, compania a dobandit o solida reputatie internationala. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din Romania care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, obtinand un numar record de nominalizari la concursul ICT Prizes organizat anual de catre Consiliul European pentru Stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale in domeniul educational au primit aprecierea de "Best Practice" din partea Comisiei Europene si "Honourable Mention" la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodata considerate de catre Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) intre cele mai importante realizari mondiale in domeniul managementului de proiecte. De curand, aportul SIVECO Romania in implementarea proiectului de informatizare a educatiei din Romania a fost premiat cu European IT Excellence Award 2008, la categoria Independent Software Vendors – Vertical Market.
 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.