Ofertă de angajare – eLearning and Education Officer

  0
  8

  Ştii să lucrezi cu clienţii şi ai spirit de echipă? Îţi doreşti să lucrezi într-un mediu profesionist? British Council recrutează persoane interesate pentru ocuparea unui post de eLearning and Education Officer. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 12 februarie.

  Detinatorul postului eLearning and Education Officer va lucra in Bucuresti pentru a promova oportunitatile de studiu din Marea Britanie si pentru a administra programele de burse ale British Council in Romania si Moldova, o atentie speciala fiind acordata dezvoltarii si actualizarii paginilor de web dedicate acestora.

  British Council garanteaza un mediu de lucru solicitant, dar care ofera provocari si oportunitati de dezvoltare profesionala. Ocazional, va fi necesara munca in weekend. Se ofera un contract full-time, pentru o perioada initiala de 2 ani.

  Termenul limita pentru depunerea candidaturilor: luni, 12 februarie 2007, ora 17:00. Interviurile pentru candidatii care vor trece de prima selectie vor avea loc intre 21-23 februarie.

  Mai multe informaţii, precum şi pachetul complet de candidatură, sunt disponibile pe situl British Council, la adresa http://www.britishcouncil.org/ro/romania-about-employment.htm.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.