Ministerul Educaţiei vrea Internet în toate şcolile din ţară, fără însă să dezvolte instrumente online şi platforme educaţionale pentru elevi şi profesori

0
12

Toate şcolile din ţară vor avea în scurt timp acces la internet, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, inspectorul şcolar al municipiului Bucureşti, Cristian Alexandrescu. Potrivit acestuia, accesul la informaţie al elevilor este scopul principal al oficialilor din Ministerul Educaţiei.

În foarte scurt timp, absolut toate şcolile din România să poată să fie legate la internet, să poată să aibă acces pe o bandă largă, rapidă, de mare viteză şi să poată să folosească pentru toţi elevii din România acest lucru pe care noi îl avem în momentul de faţă. (…) Este vorba despre eforturile pe care atât Ministerul Educaţiei le face, dar şi companii private, companii multinaţionale, dar şi companii româneşti pentru dezvoltarea e-learning-ului.”, a declarat Cristian Alexandrescu.

(Sursa: EduManager)

Întrebarea firească ce urmează ar fi: Ce vor face elevii şi profesorii pe Internet, în condiţiile în care prea puţine instrumente online şi platforme educaţionale au fost dezvoltate, susţinute sau girate de Ministerul Educaţiei?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.