Manual digital: Comunicare în limba română – Clasa I

0
25

 

 

[ot-caption title=”Abecedarul digital propus de Ascendia Design și Editura Didactică și Pedagogică” url=”http://www.elearning.ro/wp-content/uploads/2015/01/v2-manual-digital-abecedar.png”]

  • Licitația pentru noile manuale digitale a fost deblocată. CNSC (Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor) a decis continuare procedurii de achiziție pentru manualul de Comunicare în limba română – clasa I.
  • În sfarșit, Abecedarul digital va ajunge în mâinile Ministerului Educației Naționale și apoi va intra direct în scolile din România. 

Primii la apel, Ascendia și EDP oferă gratuit accesul la testare pentru profesori, părinți și elevi. Manualele școlare pot fi acum accesate integral pe platforma educațională de pe manuale.eduteca.ro.

Ambele manuale electronice produse de asocierea Ascendia Design și Editura Didactică și Pedagogică au fost declarate câștigătoare. Datorită tehnologiei folosite în manualul EduTeca de Comunicare în limba română clasa a II-a, soluția a primit cel mai mare scor la calitate. Detalii aici: 10 motive ca să alegi manualele EDP si Ascendia Design.
Construit pe exact aceași tehnologie ca manualul de comunicare în limba română – clasa a-II-a, Abecedarul digital EduTeca nu mai este secret și se poate testa integral pe platforma online. Profesorii care vor să vadă conținutul didactic pot descoperi ambele semestre intrând aici:

manuale.eduteca.ro

[ot-caption title=”Abecedarul – Modul educational – Familia” url=”http://www.elearning.ro/wp-content/uploads/2015/01/Manual-digital-3.png”]

Pentru cei care vor gratuit și aplicațiile de Windows 8, folosiți link-urile de mai jos. Aplicațiile sunt complete și deja descărcabile:

Comunicare în limba română – Clasa I – Semestrul I – click aici
Comunicare în limba română – Clasa I – Semestrul II – click aici

Soluția tehnică dezvoltată de Ascendia este foarte bine optimizată și funcționeaza cu brio pe orice pc, tabletă sau telefon din dotare (am testat). Profesorii pot fi siguri ca vor putea folosi manualele electronice și pe dispozitive mai putin performante. Motivul acestei supra-optimizări este că cei de la Ascendia și EDP nu au dorit să existe cadre didactice sau elevi care să trebuiască să cumpere dispozitive noi pentru a putea rula conținutul.

Manualul este conceput astfel încât, până la sfârșitul clasei I, elevul să-și dezvolte competențele de comunicare și dezvoltare a limbajului cerute de programa școlară în vigoare. Mai mult, este creat să fie o unealtă de un real folos pentru învățători.

[ot-caption title=”din Manualul Digital – Somnoroase păsărele – Mihai Eminescu” url=”http://www.elearning.ro/wp-content/uploads/2015/01/Manual-digital-7.png”]

Testează aici:

manuale.eduteca.ro.

 

 

logo-ascendia-redAscendia Design
-7 ani experiență în dezvoltarea de software educațional și platforme educaționale (LMS)
-peste 7000 de obiecte de învățare dezvoltate în proiecte elearning la nivel național și internațional
-creatorii colecției EduTeca – software educațional dedicat copiilor
web: www.ascendia.ro

 

 

 

Edp

Editura Didactică și Pedagogică
mai mult de 60 de ani în slujba domeniul pedagogic-
peste 300 de titluri destinate învățământului preuniversitar-
specializată în editarea manualelor şcolare, a auxiliarelor şi materialelor didactice, dar şi în publicarea de carte tehnico-ştiinţifică, beletristică și literatură pentru copii-
web: www.edituradp.ro