Lectiile AeL de la SIVECO Romania au fost prezentate elevilor si profesorilor din Serbia

0
8

Elevii si profesorii din Serbia au experimentat lectiile AeL de la SIVECO Romania, cu ocazia Targului educational „Road Signs” desfasurat recent la Novi Sad, care reuneste furnizori din domeniul tehnologiei informatiei, educatiei si inovarii. Prezentarea a fost facuta in parteneriat cu SMART, lider local in solutii educationale.

Materialele digitale prezentate acopera o gama variata de materii: matematica, fizica, chimie, istorie, biologie, informatica, geografie si tehnologie. Obiectele educationale au un design foarte atractiv si bine definit care contribuie in mod semnificativ la prezentarea generala si la intelegerea continutului.
 
„AeL eContent foloseste metode didactice active, care stimuleaza implicarea cursantilor prin explorare, observare, studii de caz, simulari, execitii, jocuri educationale si portofolii. Aceste metode mobilizeaza cu succes energia cursantilor captandu-le atentia, sporindu-le interesul si stimulandu-le curiozitatea naturala, capacitatea de memorare si de intelegere. AeL eContent poate fi tradus in orice limba si poate fi localizat pentru orice tara, respectand specificul cultural, social si educational al regiunii”, a declarat Radu Jugureanu, Director Department AeL eContent, SIVECO Romania.
 
 
Despre SIVECO Romania
Infiintata in 1992, SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.
 
Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.
 
Adresandu-se cu precadere companiilor mari si agentiilor publice, compania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.
 
De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 120 de premii interne si internationale.
 
SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).
 
SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).
 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.