INSOFT lansează EduPlus – aplicație educațională interactivă pentru elevii din ciclul primar

0
8

 

EduPlus pentru iPad este o aplicatie educationala moderna si interactiva de tip mobile Learning, disponibila in App Store. Aplicatia a fost dezvoltata pe baza celor mai actuale principii de eLearning si adaptata pentru a fi utilizata cu succes pe dispozitive mobile. EduPlus ofera o gama variata de activitati si resurse educationale pe care elevii le pot parcurge oriunde si oricand, direct de pe iPad.
Activitatile digitale puse la dispozitia celor mici sunt grupate pe discipline: comunicare in limba romana –clasa I, matematica si explorarea mediului – clasa I si clasa a II-a. Se pot descarca gratuit, primele doua module din fiecare disciplina, restul resurselor fiind disponibile contra cost. Odata descarcate, activitatile digitale pot fi accesate si offline.
Fiecare modul contine intre 17 si 30 de activitati de invatare, care tin cont de particularitatile de varsta ale elevilor. Pe parcursul activitatilor, elevii beneficiaza de asistenta din partea unor personaje simpatice – Edi, Ana si Andi, care le vor deveni treptat cei mai buni prieteni. Activitatile, animatiile, jocurile, testele si prezentarile sunt intuitive si respecta in totalitate programa scolara in vigoare.
Aplicatia EduPlus pentru iPad ii ajuta pe elevii din ciclul primar sa inteleaga si sa aprofundeze materii diverse, prin interactivitate si joc. Cu EduPlus, lectiile devin mai placute si mai interesante datorita continutului digital complex si jocurilor educationale interactive. Principalul scop al activitatilor digitale este de a forma abilitatile si competentele prevazute in programa scolara aprobata de Ministerul Educatiei”, a declarat Florin Burcea, Director departament eLearning, INSOFT Development & Consulting.
Prin parcurgerea activitatilor educationale, elevii devin mai motivati sa invete si acumuleaza usor noi cunostinte. Designul atractiv contribuie in egala masura la stimularea curiozitatii iar sunetele si imaginile vii atrag atentia elevului asupra informatiilor importante. Astfel, copiii vor asimila mai usor informatiile utile si vor putea aprofunda materiile de studiu prin interactivitate si joc.
Aplicatia se poate descarca de aici: Link