INSOFT Development & Consulting susține educația viitorului!

0
9

INSOFT sustine educatia viitorului prin participarea la cea de-a 9-a editie a conferintei de eLearning si software eLSE 2013, care are loc in perioada 25-26 aprilie, in Bucuresti. Compania INSOFT Development & Consulting este prezenta in calitate de sponsor pentru cel de-al doilea an consecutiv in cadrul celei mai importante conferinte din Romania, adresate domeniului eLearning si software: eLSE editia 2013.

Sub auspiciul tematicii din acest an, „Calitate si eficienta in eLearning’’, se doreste crearea unui cadru academic propice schimbului de idei si comunicarii expertizei prin promovarea organizatiilor si persoanelor care activeaza in domeniul educatiei digitale. In acest sens, pe parcursul celor doua zile de eveniment, vor fi sustinute prezentari care vor ilustra realizarile tehnice din domeniul informatic de catre reprezentanti ale celor mai importante institutii din mediul academic si privat, atat din Romania cat si din strainatate.

Cu aceasta ocazie, vor lua cuvantul cinci reprezentanti ai companiei INSOFT, care vor sustine patru lucrari stiintifice si cinci articole ale caror subiecte vor pune accentul pe importanta dezvoltarii programelor de eLearning. Astfel, vor fi analizate instrumentele de software inovatoare care sunt intrebuintate pentru crearea de continut digital. De asemenea, va fi adusa in discutie abordarea educatiei prin prisma jocurilor educationale si va fi dezbatuta importanta instruirii atat din perspectiva teoretica cat si din cea practica.

Totodata, va fi tratata tematica pedagogiei din punctul de vedere al noilor medii de invatare si vor fi prezentate studii de caz despre avantajele suportului digital in procesul dobandirii de cunostinte.

Ponderea cea mai mare a proiectelor din portofoliul INSOFT este reprezentata de proiectele care au la baza solutia completa de eLearning –learnIN adresata atat elevilor, studentilor cat si adultilor. Solutia completa learnIN propune o abordare moderna a procesului de invatamant si este alcatuita din: continutul educational digital; platforma learnIN –accesibila in mai multe limbi si adaptata specificului fiecarui sistem de invatamant si sistemul de colaborare online –care permite comunicarea eficienta si schimbul de informatii.

In cadrul eLSE 2013 participa reprezentanti ai mediului academic, cercetatori stiintifici si cadre didactice universitare, manageri si dezvoltatori de continut digital din diverse companii de profil din tara si strainatate. De asemenea sunt prezenti si reprezentanti ai unor organisme internationale implicate activ in fenomenul eLearning.

 

Despre eLSE
Conferinta „eLearning and Software for Education – eLSE” este organizata de catre  Universitatea Nationala de Aparare „Carol I”, Universitatea din Bucuresti (Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei), Universitatea Politehnica Timisoara, Romanian ADL Partnership Lab si se desfasoara la Cercul Militar National din Bucuresti (bd. Regina Elisabeta, nr. 21), in perioada 25-26 aprilie 2013. Mai multe detalii puteti afla de la: www.elseconference.eu.

Despre INSOFT Development & Consulting
rn Infiintata in anul 2008, INSOFT Development & Consulting este o companie IT privata din Romania, aflata in continua dezvoltare. INSOFT se numara printre principalii integratori de sisteme informatice complete din Romania, oferind solutii informatice avansate in domeniile guvernamental, educational, sanatate si pentru mediul de afaceri, atat in plan local cat si international.
Mai multe informatii sunt disponibile la: http://www.insoft-dc.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.