Expoziția Educației din Marea Britanie: București, 23-24 noiembrie

0
6

British Council și Ambasada britanică organizează pe 23–24 noiembrie, 2013, la Hotelul Howard Johnson din București, Expoziția Educației din Marea Britanie. Este cea mai mare prezentare de instituții de învățământ britanice care a avut loc, până acum, în România. Un număr de 30 de universități și școli vor etala în cadrul expoziției cele mai bune oportunități de învățare pe care le au elevii și studenții români în Marea Britanie.

Vizitatorii vor afla direct de la sursă care sunt modalitățile de admitere în diferite programe de studii și despre bursele oferite de universități și vor putea să câștige două bilete de avion dus – întors pentru Londra. În afara acestor bilete de avion, la tragerile de tombolă efectuate pe tot parcursul programului expoziției, pot fi câștigate examene gratuite de limba engleză cu British Council și alte premii interesante oferite de parteneri.

Participând la numeroasele workshopuri de dezvoltare personală susținute de experți români și britanici, vizitatorii expoziției își vor îmbogăți cunoștințele și competențele în domenii cum ar fi studiile în străinătate, consilierea educațională și orientarea în carieră.

Expoziția este deschisă sâmbătă, 23 noiembrie, de la 11:30 la 18:00 și duminică, 24 noiembrie, de la 10:00 la 17:00. Intrarea este gratuită

Înscrierea online și mai multe informații despre eveniment la www.britisheducation.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.