eTwinning la Congresul Educației 2013

0
12

La Congresului Educației 2013, desfășurat pe 14-15 iunie la Palatul Copiilor din București, au avut loc o serie de prezentări de proiecte eTwinning, în cadrul unei sesiuni speciale intitulată ”Parteneriate scolare europene. Exemple de succes – eTwinning”.

etwinning_congresul_educatiei_2013Aceasta sesiune și-a propus să demonstreze potențialul eTwinning de a inova practicile didactice, de a face învățarea atractivă, relevantă în raport cu nevoile și cu asteptările elevilor. De asemenea, și-a propus să facă cunoscută activitatea didactică și valoarea profesorilor din țara noastră, recunoscute an de an în cea mai mare competiție de proiecte educaționale colaborative – Premiile Europene eTwinning.

Proiectele eTwinning propun elevilor si profesorilor noi experiențe de învățare, de comunicare interculturală, noi căi de motivare și de ameliorare a practicilor didactice. Pentru profesori, eTwinning este o resursă inepuizabilă de inspirație, de diversitate și de inovație în planul educației. Pentru elevi, este o cale de ajustare sau de transformare a învățării în funcție de interesele și specificul generatiei lor, de (re)găsire a atractivității educației.

Programul atelierului și mai multe informații despre prezentările susținute se pot găsi pe website-ul Congresului Educației: http://www.congresuleducatiei.ro/index.php?page=sesiune&id=10

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.