Doodle for Google şi Google Science Fair: competiţii pentru elevi iniţiate de gigantul tehnologic

0
6

Google are atâtea tipurile de resurse extraordinare pe care mulţi dintre noi le folosim zilnic pentru educaţie. La fiecare început de an aşteptăm cu nerăbdare lansarea Google Doodle şi a Târgului de Ştiinţă Google (Science Fair).

Doodle for Google este acum deschis pentru depuneri de proiecte pe anul 2012! Elevi din învăţământul preuniversitar (- din păcate, acest concurs este accesibil doar pentru elevi din SUA -) se pot exprima în cel mai creativ mod posibil pe tema „Dacă aş putea călători în timp, aş vizita …„, folosind logo-ul Google ca pânză. Imaginea creată de câstigător va fi afişată pe pagina de start Google pentru o zi; în plus, acesta primeşte 30.000 de dolari ca bursă pentru facultate, iar şcoala sa primeşte un grant „pentru tehnologie” de 50.000 de dolari .

Doodle for Google: http://www.google.com/doodle4google/ (Termen limită: 23 martie 2012)

Google Science Fair este un concurs on-line de ştiinţă care solicită mintea tinerilor din cele patru colţuri ale globului. Oricine cu vârsta cuprinsă între 13 şi 18 ani poate intra în competiţie. Tot ce îi trebuie este o idee…

Geniile nu sunt întotdeauna elevii de nota 10.
Pur şi simplu încărcaţi proiectul online pentru a câştiga nişte premii care vă pot schimba viaţa.

Google Science Fair: http://www.google.com/events/sciencefair/ (Termen limită: 1 aprilie 2012)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.