Cursurile online variază între 100 de lei şi 2000 de lei. Cursurile gratuite sunt oferite pentru a credibiliza instituţia care le oferă

0
11

Chiar daca e-learning-ul reprezinta inca un sistem de instruire nou pentru Romania, avantajele oferite determina din ce in ce mai multe persoane sa apeleze la acest serviciu. Printre beneficiile oferite de instruirea online regasim in primul rand accesul la toate resursele unui curs traditional. In plus, costurile se reduc semnificativ, sunt eliminate barierele de spatiu si de timp de la un curs clasic, si fiecare studiaza in ritm propriu, cand are timp, fara a depinde de evolutia celorlalti cursanti.

Cei care doresc sa se instruiasca online pot apela la solutii e-learning aproape in orice domeniu, din oferta educationala a companiilor specializate din Romania facand parte cursuri de comunicare, negociere, marketing, vanzari, leadership, relatii publice, branding, managementul proiectelor, managementul fondurilor structurale, managementul produsului, analiza financiara, etc.

Unele programe de pregatire permit parcurgerea integrala a cursului inainte de a plati, iar abia in momentul solicitarii certificatului final cursantul trebuie sa faca dovada platii.

Preturile pornesc de la 100 de lei, insa pot depasi 500 de euro, in unele cazuri. Evident, exista o serie de cursuri gratuite, majoritatea create in cadrul unor proiecte finantate sau pentru a atrage cursantii la programele de pregatire platite si pentru a credibiliza institutia care le ofera.

http://www.cursurigratuiteonline.ro/cursuri.html

http://www.academiadeafaceri.ro/oferta_cursuri.html

http://www.eduk.ro/preturi.php

http://www.online-school.ro/cum-platesc_s110.html

http://www.academiaonline.ro/index.php/InfoCentru/Ce_Se_Plateste


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.