Contributii substantiale la implementarea tehnologiilor moderne in educatie si cercetare

  0
  6

  Conferinta Internationala de Invatamant Virtual – ICVL si Conferinta Nationala de Invatamant Virtual – CNIV sunt cele mai importante evenimente din domeniul eLearning organizate in RomaniaRecent, s-au desfasurat, simultan, la Constanta, cea de-a II-a editie a Conferintei Internationale de Invatamant Virtual (ICVL 2007 – www.icvl.eu/2007) si cea de-a V-a editie a Conferintei Nationale de Invatamant Virtual (CNIV 2007 – www.cniv.ro/2007 ).

  Organizatorii conferintelor au fost Universitatea din Bucuresti, Universitatea "Ovidius" din Constanta si compania SIVECO Romania.

  "Ne bucuram ca alaturi de Universitatea Bucuresti si Universitatea Ovidius din Constanta sa ne implicam in organizarea unui eveniment de o asemenea anvergura. SIVECO Romania sprijina constant promovarea celor mai noi resurse IT&C si modalitatile diverse prin care acestea pot fi integrate in sistemul educational" a declarat Radu Jugureanu, AeL eContent Manager in cadrul SIVECO Romania.

  Sesiunile s-au derulat in incinta Universitatii "Ovidius" din Constanta fiind axate in acest an pe promovarea tehnologiilor moderne in educatie si cercetare, punandu-se un accent deosebit pe implementarea tehnologiilor societatii informationale (IST/FP6/FP7) la nivelul exigentelor Uniunii Europene.

  Cele doua conferinte au castigat an de an in notorietate, devenind un punct de maxim interes pentru cercetatori, specialisti din domeniul eLearning, profesori din invatamantul universitar si preuniversitar, inspectori, consilieri, pedagogi, psihologi, elevi si studenti.

  La editia din acest an au participat delegati din: SUA, Anglia, Spania, Brazilia, Thailanda, Iran, Grecia, Turcia, Macedonia, Republica Moldova si Romania.

  La conferinte au fost inscrise peste 100 de lucrari avand ca obiectiv promovarea si implementarea resurselor IT&C in invatamant si in formarea continua precum si atragerea si includerea tinerilor in programele de cercetare si dezvoltare din domeniul educational.

  Pe timpul desfasurarii lucrarilor Conferintei Nationale de Invatamant Virtual a avut loc si Expozitia "Software Eductional 2007" in cadrul careia au fost prezentate produse si aplicatii software, programe educationale si strategii de dezvoltare in domeniul educational.

  Lucrarile si produsele software cu un grad sporit de inovativitate au fost premiate in cadrul Concursului "Software Educational 2007", de catre SIVECO Romania si Universitatea din Bucuresti.

  Nume consacrat la nivel national si international in domeniul IT&C si al solutiilor de eLearning, SIVECO Romania contribuie direct la crearea si dezvoltarea societatii informationale – sprijinind activ implementarea tehnologiilor moderne in educatie si cercetare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.