AutoCAD – un program pentru inginerii moderni

0
13

LINK Academy pune la dispoziția actualilor și viitorilor ingineri un curs complet de proiectare asistată. Modulul de învățare este construit în jurul unui curs de AutoCAD, la care se adaugă și alte software-uri moderne de proiectare. Cursurile încep cu studierea geometriei, materia de bază în proiectare.

Cursurile de Autocad au menirea de a oferi o soluție de proiectare asistată de calculator celor care dețin cunoștințe în diferite domenii și vor să își lărgească aria de cunoaștere. AutoCAD este o unealtă care vine să ne ajute atunci când vine vorba de proiectarea unui robot, a unei mașini, a unei clădiri sau a orice altceva se dorește. Accesând un curs de AutoCAD veți cunoaște o tehnologie care permite proiectarea ideilor în mediul virtual și care are menirea de a mări aria de percepție, oferind o prelungire a mâinii, a creionului și riglei spre un mediu al posibilităților infinite.

Indiferent de nivelul la care vă situați, începător în domeniu, cu un bagaj de cunoștințe și idei care așteaptă să prindă o formă reală, fie avansat, cursul de Autocad promite să vă pună în contact cu cele mai avansate metode de proiectare, oferind în același timp posibilitatea de a studia în propriul ritm, datorită platformei de E-Learning.
LINK Academy curs AutoCAD

Departamentul de CAD cuprinde patru module, fiecare dintre ele cu un anumit specific, în funcție de domeniul de aplicare. Ceea ce trebuie știut dinainte este că toate modulele conțin lecții comune care au scopul de a vă iniția în geometrie, ea reprezentând baza oricarei activități de proiectare. Și nu numai în geometrie, ci și în tehnici de desenare, pentru a crea un bagaj de cunoștinte complet. Astfel, veți păși pe tărâmul urmatoarelor domenii:

 • Geometrie
 • Geometrie descriptivă și perspectivă
 • Modelare manuală
 • Desen în crochiu
 • Desen bi- și tri-dimensional

La absolvirea acestui curs sunt diponibile mai multe certificări internaționale AutoDesk, prin care se atestă calitatea de expert în proiectare.

Modulul de CAD (Computer Aided Design) este foarte preferat de ingineri, el reprezentând un studiu general în domeniul proiectării. Mediul virtual este unul ușor de manipulat, foarte rapid și cu posibilități imense. Contrar metodelor tradiționale, software-ul AutoCAD 2011 îi va atrage chiar și pe cei mai conservatori ingineri, care încă se mai bazează pe creion și hârtie milimetrică.

Trebuie precizat că proiectând pe calculator veți avea parte de ajutorul unui software specializat, care vă va ghida la tot pasul. Liniile sunt mai ușor de trasat, spațiul se poate transforma la dorința utilizatorului. Formele se privesc din toate unghiurile, analizând proiectul în cele mai mici detalii, în cel mai scurt timp. Software-ul nu doar execută comenzi, dar face și sugestii, asigurând calitate proiectelor dumneavoastră. Aici se studiază următoarele programe:

 • 3D AutoCAD Modeling
 • 3ds Max Modeling
 • Autodesk Architecture

Modulul de Digital Prototyping oferă spre învațare o disciplină adiacentă proiectării. Este următorul pas în proiectare, crearea de prototipuri. Este retușul final prin care se crează produsul finit. Dacă în proiectare, avem de-a face cu linii și forme brute, neșlefuite, faza de creare de prototipuri aduce cu sine atingerea realității asupra unui produs, aduce în prim plan o formă. Pentru a aborda această disciplină, nu este nevoie în prealabil de un curs de AutoCAD. Crearea de prototipuri a devenit o treabă mai ușoară și mai rapidă. Nimeni nu mai are timp de metodele tradiționale, pentru că schimbările se petrec într-un ritm tot mai alert. În cadrul modulului se vor studia:

 • 3ds Max
 • Autodesk Inventor,

alături de multe submodule ale acestor software-uri. Certificări internaționale sunt disponibile și pentru acest modul.

Modulul Architectural Drawing, este de mare ajutor celor care, pe lângă cunoștințe de arhitectură au și un simț al frumosului, un simț artistic. Este un curs destinat arhitecților, inginerilor, designerilor de interior și exterior etc. Cărui arhitect nu i-ar plăcea să țină pasul cu tehnologia, dar și cu viteza de schimbare a lucrurilor și să ofere proiecte spectaculoase în mediul virtual, unde proporțiile capată o alta semnificație? Gata cu hârtia și cu ”T”-ul cel mare pe care trebuie să le aveți în permanență! Versatilitate proiectării asistate va fi de mare ajutor oricărui arhitect. Materialele au și ele o reprezentare, o componentă reală. Piatra, sticla sau cărămida, sunt perfect simulate. Au nevoie doar de un simț arhitectural să le dea o semnificație. Materiile studiate aici sunt:

 • 3ds Max
 • Autodesk Architecture
 • Architectural elements

Toate aceste programe sunt însoțite și de certificări.

Modulul Building Construction este destinat construcției de clădiri, oferind în același timp garanția unui mediu performant de proiectare. Mai mult, vă veți familiariza cu mediul de testare a materialelor, fapt ce ofera rapiditate și exactitate proiectării. Acest curs de proiectare este destinat și celor care activează în construcții, dar și celor care își încep cariera. Mediul dinamic în care clădirile prind viață, va reduce mult timpul necesar creării documentației pentru construcție. Avantajele sunt nenumărate. Pentru a vă convinge de avantajele unui curs de Building Construction, cel mai bun sfat pe care vi-l putem da este să îl încercați. Programele studiate aici sunt:

 • 3ds Max
 • Construction Elements
 • Autodesk Revit

Avantaje urmării acestor cursuri de CAD sunt nenumarate, dar putem aminti:

 • Accesul la tehnologia modernă și la actualizările software-urilor utilizate, pe viață. Se promovează conceptul de învațare continuă.
 • Accesul la cursuri create de profesioniști în domeniu, care dețin la rândul lor toate calificările.
 • Posibilitatea de a învăța conform programului propriu, pentru că lecțiile vin în variantă online.
 • Posibilitatea de a interacționa în permanență cu profesorii.
 • Studierea cursurilor unei instituții acreditate international de cele mai prestigioase școli.
 • Obținerea de diplome internațional acreditate.
 • Obținearea garanției LINK Academy pentru instruirea profesionistilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.