Ascendia și Clever Tech lansează prima campanie Dacobots în toată țara

0
13Comunicat

ASCENDIA S.A., simbol de tranzacționare ASC, informează Bursa de Valori București, acționarii companiei procum și potențialii investitori că în perioada 29 mai 2017 – 5 iunie 2017 va avea loc o campanie de promovare la nivel național a portalului educațional Dacobots, desfășurată alături de compania Clever Tech, deținătoarea brandului Clever Taxi, cel mai puternic jucător de pe piața de e-hailing din România, cu aproximativ 600.000 utilizatori în 20 de orașe.

Ca parte a campaniei, venind direct în ajutorul părinților aflați mereu pe fugă, Ascendia și Clever Tech oferă tuturor clienților Clever Taxi care au făcut cel puțin o comandă prin aplicație abonamente speciale de acces la jocurile educaționale de pe portalul Dacobots.com.

“Suntem într-o zonă foarte bună cu Dacobots și apreciem dorința Clever Tech de a investi împreună cu noi în educarea noilor generații. La final de zi, este important să oferim accesul la cât mai multe unelte educaționale de tip eLearning, pentru a crește nivelul învățământului românesc.”

Alex Mălureanu Cofondator & CMO Ascendia S.A.

”O investiție în educație este o investiție pe termen lung pentru viitorul fiecărui copil. Ne dorim să promovăm astfel de servicii utile precum platforma de e-learning Dacobots, pentru cât mai mulți utilizatorii. Suntem o companie ce va investi tot timpul în inovația tehnologică.”

Mihai Rotaru CEO Clever Tech

 

 

Despre Ascendia S.A.

Ascendia (simbol BVB „ASC”) este unul dintre principalii furnizori de eLearning din România și creatorul portalului Dacobots.com. Compania dezvoltă platforme educaționale tip LMS (Learning Management System), cursuri eLearning pentru companii, manuale digitale și software educațional pentru copii. Pentru a afla mai multe detalii, puteți vizita www.ascendia.ro și www.dacobots.com.

Despre Clever Tech

Clever Tech este compania ce a dezvoltat aplicația ce a revoluționat piața taximetriei moderne. Aplicația Clever Taxi este una 100% românească, fiind prima aplicație de e-hailing din România ce permite atât plata cash, cât și cea din aplicație prin card bancar. Aplicația este disponibilă în peste 20 de orașe din țară, are peste 600.000 de utilizatori și peste 40 de milioane de curse făcute de la lansare. Mai multe detalii pe www.clevertaxi.com