Ascendia Design – Recunoaștere la nivel înalt pentru România – compania câștigă eSkills 2014

0
7

Ascendia

30.11.2014
Roma, Italia

Recunoaștere la nivel înalt pentru România!

Compania românească de eLearning  – Ascendia Design a câstigat primul loc la secțiunea Digital Enteprenuership din cadrul prestigioasei competiții eSkills for Jobs 2014: Making a career with digital technologies.

eSkills for Jobs 2014 este o inițativă lansată de Comisia Europeană și implică mai mult de 650 de organizații din Europa, inclusiv companii, asociații, organisme de educație și formare profesională și ONG-uri, fiind organizatăîn 30 de tari. Inițiativa vine ca un răspuns la cererea în creștere pentru profesioniștii TIC în domeniu.

Evenimentul, organizat de DIGITALEUROPE și ANITEC, a reunit peste 400 de participanți – miniștri, reprezentanți ai Comisiei Europene, ai industriei IT&C, profesori, elevi și studenți.

[blockquote style=”1″]”Este un nouă recunoaștere a calității conținutului educațional produs de Ascendia. Avem o echipă unită dar mai ales dedicată obiectivului nostru de a schimba cu adevărat felul în care lumea învață”[/blockquote]Cosmin Mălureanu, CEO, Ascendia Design

Timp de o săptămână, reprezentații Ascendia se vor întâlni cu reprezentații Huawei, precum si cu o serie de înalte oficialități din China pentru a discuta posibilitățile de colaborare. Implicarea directă a Huawei, în calitate de sponsor direct al premiului câștigat de Ascendia, reprezintă o oportunitate serioasă de a intra pe piața din China cu produsele eLearning dezvoltate de companie.

Local, Ascendia este recunoscută pentru dezvoltarea Colecției EduTeca, în cadrul căreia se regăsesc  programe educaţionale pentru preșcolari, manuale digitale pentru școlari, jocuri educaţionale pentru telefoane, tablete și TV dar și aplicaţii pentru control parental sau managementul activităţilor de învăţare.