Peste 400 de elevi bistriteni primesc calculatoare noi

Elevii bistriţeni au primit subvenţie de la Ministerul Educaţiei, prin programul Euro 200.

Sute de elevi din judeţul Bistriţa-Năsăud vor primi, anul acesta, o subvenţie de la stat, pentru a-şi cumpăra calculatoare noi. Este vorba de programul derulat de Ministerul Educaţiei, Euro 200.

Din cei peste 600 de candidaţi declaraţi eligibili în Bistriţa-Năsăud, 404 au primit finanţarea. Încă de luni, directorii şcolilor elevilor beneficiari pot ridica tichetele valorice, de la sediul Inspectoratului Şcolar.

Sursa: Realitatea TV

Editor [Elearning.ro]

Editor [Elearning.ro]

Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.