Parteneriat strategic între SIVECO Romania şi Şcoala de Studii Politice – NUR Otan, în vederea utilizării sistemelor eLearning şi de management al resurselor umane în Kazakhstan

0
3

Parteneriatul are in vedere dezvoltarea si implementarea de proiecte strategice pentru functionarii publici de conducere si manageri de institutii din Kazakhstan.

Recent, SIVECO Romania a primit vizita oficiala a unei delegatii reprezentand Scoala de Studii Politice – NUR Otan, din Kazakhstan. Din delegatie au facut parte doamna Bachyt Yessekina, directorul Scolii de Studii Politice NUR Otan, profesor PHD in economie, doamna Raushan K. Satova – doctor in economie, profesor, membru corespondent al Academiei de Inginerie din Republica Kazakhstan si domnul Sayabek K. Sakhiyev – Seful Departamentului de Afaceri Externe al PDP – Nur Otan, doctor in stiinte, profesor.

Cu prilejul acestei vizite s-a semnat un parteneriat strategic intre SIVECO Romania si Scoala de Studii Politice NUR Otan, in vederea promovarii celor mai inovative mijloace si tehnologii pentru modernizarea managementului resurselor umane si dezvoltarea formarii profesionale prin intermediul eLearning si TIC, pentru functionarii publici si managerii de institutii din Kazakhstan.

Vizita delegatiei kazahe la sediul SIVECO se desfasoara in contextul extinderii participarii companiei romanesti la marile procese de informatizare a educatiei in Kazakhstan, prin semnarea recenta a Acordului cu Centrul National de Informatizare din Kazakhstan, in vederea furnizarii de continut educational digital pentru sistemul educativ kazakh incepand cu 2012.

“Interesul pe care diferitele institutii de educatie sau de formare profesionala din Kazakstan si l-au aratat fata de produsele si procesele de eLearning dezvoltate de catre SIVECO Romania reprezinta un argument in favoarea confirmarii statutului Romaniei de tara exportatoare de solutii informatice pentru educatie, prin utilizarea solutiilor romanesti in programe nationale de  informatizare in zece tari de pe trei continente. Vizita delagatiei kazahe ne onoreaza si ne-am angajat sa impartasim cu ei experienta si expertiza noastra intr-un proiect de eLearning amplu, complex, la nivel national”, a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General, SIVECO Romania.

“Vizita de lucru intreprinsa de catre delegatia kazaha in Romania a facut posibile intalniri foarte fructuoase. In cadrul intalnirii cu reprezentanti ai SIVECO am pus bazele unei colaborari de lunga durata, in vederea dezvoltarii proceselor de formare in care sunt angrenati studentii nostri”, a declarat doamna Bachyt Yessekina, directorul Scolii de Studii Politice NUR Otan din Republica Kazakhstan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.