UnivTest ofera acum solutii de testare online „la cheie”

0
7

Platforma UnivTest reprezinta o solutie completa pentru realizarea si exploatarea testelor de evaluare. Incepand cu anul 2012, platforma UnivTest a dobandit functii noi care ii largesc aplicabilitatea. Cea mai importanta dintre acestea este posibilitatea de a exporta teste grila in format HTML, dinamic interactiv, fara a solicita cunostinte de programare HTML, JavaScript, PHP, Ajax etc.

Platforma UnivTest reprezinta o solutie completa pentru realizarea si exploatarea testelor de evaluare. Principala „piesa” a platformei este aplicatia „UnivTest Generator Pro”, generator de teste, complex asistent in proiectarea testelor de evaluare, care permite utilizatorului accesul la o biblioteca de culegeri electronice atasata, din care poate selecta subiectele testelor. Testele realizate cu UnivTest Generator pot fi personalizate, salvate individual sau in forme clonate (salvare multipla), exportate in format grafic, TXT sau HTML, listate, protejate la deschidere si citire etc.

Utilizatorului aplicatiei UnivTest Generator Pro isi poate edita proprii itemi sau poate modifica itemii selectati din culegeri cu ajutorul MicroEditorului incorporat (excelent editor de text si grafica, cu o bogata simbolistica matematica si tehnica. In plus, cu ajutorul acestei aplicatii, cadrul didactic poate realiza propriile colectii de subiecte favorite, viitoare culegeri electronice interactive.

Cu ajutorul acestei aplicatii, cadrul didactic poate realiza un test de orice format, cu orice continut si oricat de complex, in cel mai scurt timp, cu maxima precizie si inalt profesionalism. Testele realizate cu UnivTest Generator Pro pot fi utilizate in orice mod, aplicatia adaptandu-se oricarei metodologii, de la cele clasice si pana la cele mai moderne, astfel:

  • testele pot listate la imprimanta si utilizate in maniera clasica (multiplicate si distribuite spre rezolvare);
  • testele salvate pot fi preluate de UnivTest Evaluator in vederea sustinerii testarii in retea sau individual in maniera electronica;
  • (Nou!) testele pot fi exportate in format Dinamic HTML (HTML, JavaScript si PhP) si pot fi montate pe un site in vederea rezolvarii online, iar rezultatele notarii automate se pot primi (feedback) la adresele de e-mail indicate de cadrele didactice.
  • In toate variantele de utilizare, se pot exploata avantajele de clonare si salvare multipla, pe care le ofera UnivTest.

Pentru utilizarea UnivTest nu sunt necesare cunostinte avansate de operare. Scrise in limba romana si fiind insotite de explicatii amanuntite privind functionarea tuturor sectiunilor de lucru, aplicatiile UnivTest se dovedesc a fi deosebit de accesibile si prietenoase. De exemplu, daca un cadru didactic doreste sa realizeze un test grila interactiv in format HTML, trebuie sa parcurga numai urmatorii pasi:

1 – Deschiderea unui test grila realizat in prealabil;
2 – Exportarea testului in format HTML, cu optiunile:
a – solutie unica sau solutie multipla (bifare varianta cu radio-butoane sau checkbox-uri);
b – feedback (da sau nu) si, daca da, adresa de e-mail la care se vor primi rezultate.
3 – Upload test exportat pe un site si realizarea linkului pentru deschidere online.

UnivTest este recomandat pentru a fi utilizat in unitati de invatamant, dar poate fi utilizat cu succes in oricare alte institutii care utilizeaza teste de evaluare (evaluare psihologica, evaluare profesionala, sondaje etc.).

Add
E-learning: sisteme si solutii personalizate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.