Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

0
42

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația Română a Băncilor (ARB) și Ascendia, companie specializată în dezvoltarea de soluții de tip e-learning, lansează o nouă ediție a campaniei „Protecție prin educație: Securitate digitală”. Astfel, toate cele șase cursuri de tip e-learning devin disponibile gratuit pentru copii, adulți și antreprenori sau angajați din IMM-uri, în perioada 14 martie – 21 iunie 2024.

În câmpul “Nume de utilizator (Email)” introdu adresa de email. Apoi, creează o parolă care respectă următoarele indicații:

– conține cel puțin 8 caractere

– include o majusculă

– include o cifra

– include un caracter special (!@#$%^&*()-_=+{};:>,.)

Completează câmpurile cu informațiile care te reprezintă cel mai bine.

În câmpurile „Mă înscriu ca” și „Tip organizație” selectează din listă opțiunea care se potrivește cel mai bine pentru tine.

După completarea tuturor câmpurilor apasă pe butonul “Continuă”. Vei primi pe adresa de email introdusă un cod de securitate pentru activarea contului. Adaugă codul respectiv în câmpul din formular, apoi apasă „Trimite”.

După apăsarea butonului „Trimite” vei primi pe adresa de email un mesaj de confirmare a creării contului. În acest moment, contul a fost creat și te poți loga cu adresa de email și parola adăugată în formular, accesând link-ul https://formare.elearning.ro/.

Cum resetez parola?

Dacă nu mai știi parola setată la crearea contului sau dorești să o schimbi, o poți reseta din pagina de conectare, apăsând pe „Resetează parola”.

Introdu în căsuța următoare adresa de email, apoi apasă pe butonul „Continuă”.

Vei primi pe adresa de email sau mesaj SMS pe telefonul mobil cu care te-ai înregistrat un cod pentru resetarea parolei. Apasă pe butonul „Trimitere cod”.

În următorul câmp introdu codul de securitate primit pe email.

Creează noua parolă respectând cerințele indicate și completează ambele câpuri cu aceeași parolă.

După ce ai introdus noua parolă, apasă pe butonul „Resetează parola”. Se va afișa o notificare în partea dreapta-sus a paginii în care se menționează că parola a fost schimbată cu succes. Apasă apoi pe „Înapoi la Conectare” pentru a te conecta cu noua parola.