Tutorial de înscriere în campania „Primul Ajutor, o șansă la viață”

0
32

Ascendia, lider în furnizare de soluții de învățare digitală, anunță lansarea campaniei „Primul ajutor, o șansă la viață” în parteneriat cu Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, Federația Națională Sindicală Ambulanța România, Asociația Societatea de Salvare București și Federația Națională a Părinților (FNP). Această inițiativă are scopul de a oferi gratuit cursul de Prim Ajutor tuturor instituțiilor de învățământ din România.

Cursul de Prim Ajutor oferit de Ascendia și partenerii săi are ca principal obiectiv să pregătească membrii instituțiilor de învățământ în a recunoaște o urgență și a acționa adecvat pentru a ameliora starea victimei. Cei înscriși la curs vor primi îndrumări detaliate referitoare la elementele fundamentale ale primului ajutor, inclusiv pașii corecți și acțiunile ce trebuie evitate pentru a nu înrăutăți situația victimei.

Calendarul campaniei Primul Ajutor, o șansă la viață este:

20 iunie – 9 iulie: înscrierea la curs pe https://formare.elearning.ro/register

10 iulie – 31 iulie: parcurgerea cursului dispinibil la https://formare.elearning.ro/

La finalul fiecărui modul, cursanții pot descărca o diplomă de participare la cursul de Prim Ajutor.

Mai jos sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a te înregistra în platformă.

În formularul de mai jos, completează toate câmpurile.

În câmpul “Nume de utilizator” introdu adresa de email. Apoi, creează o parolă care respectă următoarele indicații:

– conține cel puțin 8 caractere

– include o majusculă

– include o cifra

– include un caracter special (!@#$%^&*()-_=+{};:>,.)

Introdu în câmpurile următoare, numele și prenumele tău, selectează genul, introdu din nou adresa de email pe care ai introdus-o în câmpul  “Nume de utilizator”.

În câmpul “Organizație”, introdu numele instituției din care faci parte, apoi efectuează calculul de verificare în câmpul ecuației matematice.

După completarea tuturor câmpurilor apasă pe butonul “Continuă”. Vei primi pe adresa de email introdusă un cod de securitate pentru activarea contului. Adaugă codul respectiv în câmpul din formular.

După apăsarea butonului „Trimite” vei primi pe adresa de email un mesaj de confirmare a creării contului. În acest moment, contul a fost creat și te poți loga cu adresa de email și parola adăugată în formular, accesând link-ul https://formare.elearning.ro/.

Cursul se poate parcurge începând cu data de 10 iulie 2023.