SumTotal lanseaza ToolBook 10.0 pentru eLearning

0
23

Bucuresti, 12 Octombrie 2009. SumTotal Systems, Inc., liderul de piata si furnizorul global de solutii de dezvoltare a talentelor si aptitudinilor, a anuntat astazi lansarea pe piata a celei mai recente versiuni de ToolBook, aceasta fiind solutia SumTotal pentru crearea rapida de continut eLearning interactiv captivant. ToolBook 10.0 le permite autorilor sa creeze mai repede continut interactiv, acesta incluzand teste de tip quiz, evaluari si simulari, ele fiind disponibile pentru cele mai cunoscute sisteme de operare, browsere Web si telefoane de tip smartphones.

"Deoarece companiile sunt obligate, in continuare, sa faca mai mult cu mai putin, existenta instrumentelor usor de utilizat prin care sa se realizeze si dezvolte continut pentru invatare sofisticat, intr-un timp mai scurt, este esentiala pentru profesionistii resurselor umane din ziua de azi", a declarat Barbara Stinnett, Presedinte al SumTotal Systems. "In cea mai noua versiune de ToolBook de la SumTotal, am considerat o prioritate sa incorporam feedback-ul clientilor, cum ar fi dezvoltarea caracteristicii Quiz Summary, pentru a-i ajuta pe utilizatorii finali in problemele pe care le intampina pe parcursul invatarii si in sfera managementului performantelor".

ToolBook 10.0 face mai usoara, pentru profesionistii din domeniul resurselor umane, dezvoltarea de continut de invatare superior, rapid si profesional. Procesul simplificat de creare de continut la nivel de autor reduce timpul total pentru crearea continutului, ducand la cifre de afaceri marite, insa ultima versiune de ToolBook aduce si implicarea crescuta a angajatilor, ca efect al continutului interactiv si mai antrenant. Printre caracteristicile noi ar trebui mentionate:

• Suportul pentru Google Android – el se adauga suportului existent pentru Apple iPhone si iPod Touch
• Caracteristica denumita “Quiz Summary” – ofera informatii valoroase in cazul evaluarilor pe baza unor template-uri existente sau formate de teste personalizate
• Acces extins la browsere, inclusiv la Internet Explorer 8. ToolBook 10.0 vine cu suport adaugat acum pentru Internet Explorer 8, care completeaza lista celor pentru Safari pe Mac, Safari pe PC, precum si Firefox.
• Functionalitate imbunatatita pentru importul documentelor Microsoft PowerPoint. Utilizatorii pot importa si acele notite de tip “speaker notes” din PowerPoint, dar si fisierele audio, avand si alte optiuni suplimentare.
• Manipularea imbunatatita a graficelor – imagini identice in format JPEG, GIF si PNG importate vor fi folosite acum intotdeauna si in versiunea Web a cursului de invatare. In plus, imaginile din clipboard for fi plasate automat in sistemul de resurse ToolBook pentru reutilizarea viitoare.
• Functionalitate imbunatatita pentru redarea vocii inregistrate – Adaugarea sunetului, in cazul unui curs, deschide un nou canal senzorial pentru utilizatori, permitand o mai buna retinere a datelor si informatiilor. Cei care invata pot reda, face pauza, opri si reporni inregistrarile, cand asculta naratiunile respective.

"In lumea de astazi a conectivitatii constante, este important pentru companii sa ofere suport pentru diferite dispozitive utilizate de angajati, pentru a li se permite acces rapid si usor la continutul pentru invatare" a declarat Dr. David Metcalf, cercetator la University of Central Florida’s Institute for Simulation and Training. "Suportul oferit de ToolBook pentru variatele platforme mobile si pentru telefoanele de tip smartphones, inclusiv pentru Google Android si Apple iPhone, continua istoria SumTotal ca jucator principal si inovator in domeniul invatarii."

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.