Solutiile educationale dezvoltate de SIVECO Romania sunt apreciate in cadrul celei mai mari expozitii educationale din regiunea Golfului

0
9

Prezent la conferinta de deschidere a expozitiei GESS Dubai, ministrul educatiei din Emiratele Arabe Unite a confirmat faptul ca solutiile ICT de calitate contribuie la eficientizarea procesului educational

SIVECO Romania este prezent si anul acesta cu ultimele inovatii in materie de tehnologie a educatiei la Gulf Education Supplies and Solutions – GESS, cea mai importanta expozitie educationala din zona Golfului. Targul are loc in perioada 3-5 mai in Dubai, sub inaltul patronaj al Seicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Vice Presedinte, Prim Ministru si Conducator al Dubaiului.
 
Standul SIVECO Romania a fost vizitat de catre ministrului educatiei din Emiratele Arabe Unite, Humaid Mohamed Obaid Al Qutami, care a salutat initiativele de introducere a solutiilor educationale digitale in scolile emirateze. Partener din anul 2007 cu Ministerul Educatiei din EAU, SIVECO Romania a implementat deja patru proiecte de informatizare a educatiei, contribuind cu succes la modernizarea sistemului educational national.
 
Suntem onorati sa sustinem Ministerul Educatiei din Emiratele Arabe Unite in implementarea strategiei nationale pentru modernizarea sistemul educational. Pana in prezent am implementat cu succes in scolile emirateze cea mai extinsa biblioteca virtuala de continutul educational din lume, cuprinzand peste 7.000 de resurse educationale interactive pentru matematica, stiinte, limba araba si studii patriotice emirateze, iar proiectul continua,” declara Alexandru Cosbuc, Vice-presedinte Adjunct Vanzari Internationale si Manager in zona Golfului, din cadrul SIVECO Romania.
 
Pentru implicarea sa activa, SIVECO Romania a fost recompensata cu premiul de Cel Mai Bun Partenerde catre Directorul General al Ministerului Educatiei, care a apreciat calitatea deosebita a continutului educational livrat in scoli si profesionalismul specialistilor SIVECO.
 
“E o onoare pentru noi sa primim aceasta recunoastere si suntem hotarati sa lucram indeaproape cu Ministerul Educatiei din Emiratele Arabe Unite si in continuare. Ne dorim de asemenea sa extindem initiativele de informatizare a educatiei in toata regiunea Golfului, dupa modelul de proiect de succes din Emirate“, declara Florian Ciolacu, Vice-presedinte Vanzari Internationale, din cadrul SIVECO Romania.
 
In cadrul evenimentului, SIVECO Romania organizeaza demonstratii de lectii sustinute de profesorii dubaiezi in clase virtuale, prezentand solutiile educationale AeL in limba araba si engleza. Lectiile digitale AeL eContent cuprind experimente, simulari, animatii si clipuri, care dezvolta curiozitatea naturala a elevilor si ofera acestora un mediu de invatare atractiv si securizat. Cu ajutorul departamentului IT din cadrul Ministerului Educatiei si a profesorilor locali, specialistii SIVECO Romania au tradus si adaptat lectiile dupa specificul tarii, respectand curricula nationala.
 
La GESS Dubai participa cei mai importanti furnizori de resurse educationale si tehnologia educatiei din peste 30 de tari, inalti oficiali ai Ministerelor Educatiei din zona Golfului, specialisti din educatie precum si profesori si elevi, atrasi de inovatiile prezentate.
 
SIVECO Romania este o prezenta permanenta in zona Golfului, implementand cu succes proiecte nationale de modernizare a sistemului educational in Emiratele Arabe Unite, Bahrein, Oman si Kuweit, precum si in tari din Europa, Nordul Africii si regiunea CIS.
 
 
 
Despre SIVECO Romania
Infiintata in 1992, SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.
 
Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.
 
Adresandu-se cu precadere companiilor mari si agentiilor publice, compania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.
 
De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 100 de premii interne si internationale.
 
SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).
 
SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).
 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.