SIVECO Romania prezinta prima proiectie de obiecte educationale 3D

0
75

Evenimentul are loc in cadrul Targului educational BETT din Orientul Mijlociu

SIVECO Romania va prezenta in premiera cele mai inovative solutii educationale informatizate in cadrul expozitiei BETT Middle East, care va avea loc in perioada 21-22 noiembrie 2010 la Abu Dhabi.
 
SIVECO Romania va face prima proiectie de obiecte educationale multimedia pe o plasma 3D fara ochelari. Obiectele educationale 3D prind viata in fata vizitatorilor, pe o plasma de ultima generatie. Fara a necesita ochelari speciali, ecranul autostereoscopic permite oricarei persoane vizualizarea obiectelor tridimensionale, din diferite perspective.
 
„Scoala viitorului va oferi cu siguranta elevilor o experienta educationala ce combina pedagogia traditionala cu cele mai inovatoare tehnologii si gadgeturi. SIVECO Romania este un promotor al scolii viitorului si primul creator de continut educational 3D din lume, ce poate fi proiectat si vizualizat pe dispozitive 3D fara ochelari speciali. Vizualitatea si interactivitatea reprezinta punctul forte al noilor tehnologii care constituie un suport inteligent de intelegere si aprofundare a lectiilor”, declara Florin Ilia, Vicepresedinte SIVECO Romania.
 
Tot in cadrul expozitiei BETT Middle East, SIVECO Romania prezinta o alta inovatie in educatie, Augmented Reality, o tehnologie ce permite interactiunea intre utilizator si un obiect virtual, a carui miscare poate fi controlata de catre utilizator si redata prin senzori digitali in timp real. Utilizand doar o camera video si un calculator, utilizatorii pot manevra diverse obiecte educationale virtuale 3D.
 
“Elevii pot explora sistemul solar sau pot analiza organele interne, in marime naturala, proiectate direct pe propriul corp. Tehnologia devine astfel un instrument ce stimuleaza curiozitatea naturala, creativitatea si imaginatia elevilor, facand procesul educational mult mai atractiv”, declara Radu Jugureanu, Manager Departament eContent in cadrul SIVECO Romania.
 
SIVECO Romania este un promotor in adoptarea tehnologiei de ultima generatie in educatie si o prezenta constanta in cadrul evenimentelor educationale din intreaga lume. SIVECO Romania deruleaza proiecte educationale de succes pentru tari din Europa, Orientul Mijlociu, Orientul Apropiat si tarile CIS.
 
La targul educational BETT Middle East 2010 participa ministri ai educatiei si reprezentanti guvernamentali din Regatul Arabiei Saudite, Qatar, Bahrain, Libia, Liban, Siria, Kuweit, Iordania, Egipt si Oman, furnizori de produse educationale, profesori, specialisti.
 
Despre SIVECO Romania
Infiintata in 1992, SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.
 
Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.
 
Adresandu-se cu precadere companiilor mari si agentiilor publice, compania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.
 
De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu numeroase premii interne si internationale, dintre care mentionam:
         Medalia de AUR la eLearning Awards 2010, categoria „Best e-learning project securing widespread adoption”, pentru Sistemul Educational Informatizat (SEI);
         Delegatia de experti NATO Advanced Distributed Learning (ADL) a apreciat in 2010 realizarile departamentului de eLearning din cadrul companiei in domeniul tehnologiilor educationale multisenzoriale;
         "Winner of the European IT Excellence Awards 2010” pentru implementarea solutiei IT la Agentia de Plati si Interventii in Agricultura;
         Sistemul Educational Informatizat (SEI) din Romania a fost nominalizat ca exemplu de “Best practice” in Europa, in cadrul competitiei European eGovernment Awards 2009, organizata de Comisia Europeana;
         Proiectul SEI a primit distinctia de “Cea mai buna solutie eLearning”, pentru impactul pozitiv asupra sistemului educational romanesc in competitia internationala “eLearning in Praxis”, 2009;
         Contributia companiei in programul de dezvoltare a sistemului educational a fost recompensata in cadrul competitiei European IT Excellence Awards 2008, la categoria Independent Software Vendors (ISV) – Vertical Market;
         Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) a desemnat SEI drept “una dintre cele mai importante realizari din lume in domeniul managementului de proiecte”, in 2007;
         „Cel mai bun continut interactiv eContent”, recompensat in cadrul World Summit Award (World Summit on the Information Society) 2005.
 
SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).
 
SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).
 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.