SIVECO Romania participa la cea mai importanta expozitie educationala din Orientul Mijlociu

0
3

Dezvoltatori din intreaga lume isi prezinta solutiile educationale in Dubai. Ministerul Educatiei din Emiratele Arabe Unite a ales SIVECO Romania pentru a implementa in scolile din regiune continutul educational interactiv AeL. Principalul obiectiv al proiectului este acela de a contribui la dezvoltarea si modernizarea sistemului educational din Emirate si de a incuraja utilizarea resurselor IT&C in procesul de predare/ invatare din invatamantul preuniversitar.

SIVECO Romania participa in aceste zile ca partener al Ministerului Educatiei din Emiratele Arabe Unite (UAE) la Gulf Education Supplies and Solutions (GESS), cea mai importanta expozitie educationala din Orientul Mijlociu. Evenimentul este organizat sub inaltul patronaj al Seicului Mahammed bin Rashid Al Maktoum, Vice Presedinte, Prim Ministru si Conducator al Dubaiului.
 
Bugetele impresionante pe care tarile din zona Orientului Mijociu le aloca educatiei (peste 30 de miliarde de dolari anual), fac din acest eveniment punctul de intalnire al celor mai importanti dezvoltatori de solutii educationale din intreaga lume si al beneficiarilor viitoarelor proiecte de anvergura.
 
Ministerul Educatiei din UAE a ales SIVECO Romania pentru a implementa in scolile din regiune continutul educational interactiv AeL. Principalul obiectiv al proiectului este acela de a contribui la dezvoltarea si modernizarea sistemului educational din UAE si de a incuraja utilizarea resurselor IT&C in procesul de predare/invatare din invatamantul preuniversitar.
 
Beneficiarii acestui proiect sunt elevii si profesorii din UAE care au acces la peste 3.000 de obiecte educationale AeL pentru biologie, fizica, chimie, geografie si matematica, disponibile in araba si engleza. Continutul educational a fost tradus si localizat cu ajutorul profesorilor locali pentru a respecta curicula oficiala si cultura araba. De asemenea, profesorii beneficiaza de instruire privind utilizarea resurselor IT&C, in special a continutului digital interactiv, in vederea cresterii interactivitatii la orele de curs si asigurarii unui nivel optim de cunostinte de folosire a calculatorului.
 
In cadrul expozitiei GESS 2009, reprezentantii SIVECO Romania prezinta solutia de eLearning implementata in cadrul proiectului din UAE. Dezvoltarea de lectii interactive este o continuare a proiectului care a debutat cu realizarea primului portal educational national din Emiratele Arabe Unite. La ora actuala peste 30,000 de elevi, studenti si profesori au acces la resursele educationale postate online. Rezultatele considerabile inregistrate de acest proiect i-au determinat pe reprezentantii Ministerului Educatiei sa dezvolte colaborarea cu SIVECO Romania prin adaptarea solutiei de eLearning AeL la cerintele specifice sistemului de invatamant din UAE.
 
SIVECO Romania este prezenta la GESS 2009 alaturi de partenerii Microsoft si SANAKO, pentru a prezenta cele mai moderne solutii educationale integrate si proiectele comune dezvoltate in regiune.
 
Mai multe detalii despre programul evenimentului puteti afla vizitand: www.gulfeducation.info.
 
Despre SIVECO Romania
 
Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa Centrala si de Est, din Uniunea Europeana, spatiul Comunitatii Statelor Independente, in Orientul Mijlociu si Apropiat, in nordul Africii. Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, atat pentru piata locala, cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.
 
In prezent, solutiile SIVECO sunt utilizate de catre beneficiari internationali din 35 de tari. 550 dintre acesti beneficiari sunt localizati in Romania si includ atat institutii publice importante cat si companii private de referinta – OMV PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacau, Tiriac Air, Med Life, Com Auto Meridian, Carpatair Timisoara, URSUS Breweries etc.
 
SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2000 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza si dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc). Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei – EITA si Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).
 
De-a lungul celor 17 ani de existenta, compania a dobandit o solida reputatie internationala. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din Romania care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, obtinand un numar record de nominalizari la concursul ICT Prizes, organizat anual de catre Consiliul European pentru Stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale in domeniul educational au primit aprecierea de "Best Practice" din partea Comisiei Europene si "Honourable Mention" la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodata considerate de catre Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) intre cele mai importante realizari mondiale in domeniul managementului de proiecte. De curand, aportul SIVECO Romania in implementarea proiectului de informatizare a educatiei din Romania a fost premiat cu European IT Excellence Award 2008, la categoria Independent Software Vendors – Vertical Market.
 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.