SIVECO Romania organizeaza a doua sesiune a cursului Intel Teach – Predarea in societatea cunoasterii

  0
  7

  92 de profesori vor obtine la finalul cursului diploma de „Master Teacher”Intre 23 august si 1 septembrie, SIVECO Romania organizeaza la Ramnicu Valcea cea de-a doua sesiune de instruire din cadrul Programului Intel®Teach – Predarea in Societatea Cunoasterii.

  92 de profesori din intreaga tara, alesi pe baza unei preselectii riguroase, vor obtine la finalul cursului diploma de "Master Teacher".

  Instruirea este asigurata de cei 17 profesori care au obtinut diploma de "Senior Teacher" si statutul de trainer in urma participarii la prima sesiune a cursului, alaturi de Otilia Pacurari – formator cu o vasta experinta in perfectionarea cadrelor didactice.

  Programul de dezvoltare profesionala Intel®Teach – Predarea in Societatea Cunoasterii, le ofera cadrelor didactice posibilitatea de a se familiariza cu multiplele modalitati de utilizare a computerului si a Internetului ca instrumente de comunicare si eficientizare a procesului educational. In urma participarii la acest curs, profesorii vor putea sa integreze resursele si instrumentele tehnologice in cadrul orelor de curs, promovand in acest fel un proces de instruire modern, centrat pe elev, bazat pe metode participative  (metoda proiectului).

  "Profesorii romani sunt extrem de interesati in a-si dezvolta noi competente. Prin intermediul Programului Intel®Teach – Predarea in Societatea Cunoasterii, cadrele didactice invata cum sa optimizeze procesul de predare prin dezvoltarea documentatiei cu privire la invatarea bazata pe proiect si utilizarea eficienta a instrumentelor IT&C in educatie. Acest curs propune o abordare moderna a modului in care profesorii trebuie sa ii sprijine pe elevi in vederea obtinerii abilitatilor necesare secolului XXI", a declarat Dana Vladoiu, Training Project Coordinator, SIVECO Romania.

  Despre Programul Intel®Teach

  Programul a ajutat pana in prezent mai mult de 3,5 milioane de profesori din peste 40 de tari sa integreze eficient tehnologia in instruire.

  Obiectivul Programului Intel®Teach este de a oferi solutii de optimizare a procesului didactic, prin prezentarea celor mai noi modalitati de introducere si utilizare a solutiilor IT&C in educatie.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.