SIVECO Romania lanseaza un concurs de creatie 2D si 3D

0
7

SIVECO Romania, cea mai mare casa de software din Romania, lanseaza un concurs de design grafic, oferind premii in valoare de 1.800 de Euro si sansa de angajare a trei tineri talentati in cadrul companiei.

Incepand de astazi, toti cei care vor sa-si demonstreze calitatile artistice pot accesa www.siveco.ro/concurs pentru a se inscrie la concursul de design grafic 2D sau 3D organizat de SIVECO Romania. Participantii isi pot inscrie lucrarile ce respecta temele propuse pana pe data de 29 aprilie 2011. Dupa etapa de jurizare, concurentii selectati vor fi invitati sa-si sustina creatiile in fata comisiei alcatuita din specialisti din cadrul companiei.
 
Celor trei castigatori li se vor oferi atat premii in bani, cat si oportunitatea de a lucra alaturi de o echipa de profesionisti in cadrul SIVECO Romania pentru dezvoltarea de continut educational interactiv.
 
”Ne dorim sa sustinem si sa promovam tinerii talentati si creativi, oferindu-le oportunitatea de a se alatura echipei de eContent, pentru a lucra in proiecte de amploare nationala si internationala”, declara Radu Jugureanu, Director Departament AeL Educational Content si Presedintele Juriului.
 
Regulamentul si conditiile de participare sunt accesibile pe www.siveco.ro/concurs si pe www.studentie.ro/concursuri-studenti.
 
Partenerii concursului sunt Facultatea de Arte Decorative si Design
din cadrul Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, www.unarte.org, si Asociatia Studentilor Arhitecti si Urbanisti "Ion Mincu", www.asauim.blogspot.com.
 
Despre SIVECO Romania
 
Infiintata in 1992, SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.
 
Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.
 
Adresandu-se cu precadere companiilor mari si agentiilor publice, compania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.
 
De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 100 de premii interne si internationale.
 
SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).
 
SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).
 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.